Kako se blizi 1/2 Ironman Srbija malo malo pa od kolega biciklista van Srbije dobijem upit vezan za iznajmljivanje bicikla za trku. Ako neko ima informaciju gde bih mogao da prosledim ljude neka javi.

Iznajmljivanje drumskog ili TT bicikla
Started By
Ciklo
, Jun 10 2025 07:23 AM
4 odgovora na ovu temu

Postavljeno 14 June 2025 - 01:55 PM
Naletoh na ovaj klub jer moja poznanica vozi sa njima pa sam video na Instagramu. Doduše ovo što stoji za rent https://dropba.rs/rent je više okrenuto ka gravelu aki vidim da voze i čisto drumske vožnje tako da je možda moguće dogovoriti nešto unapred jer piše da imaju i premium road bikes.
I mislim da su Rusi
I mislim da su Rusi

Postavljeno 14 June 2025 - 07:46 PM
Једном сам прошле године налетео на њих милион, нека викенд кафе вожња, буквално милион. Изгледа нека група или клуб за ексклузивне бициклисте типа тим билдинг и слично. Имају на страници неке вишедневне вожње са ценама као са Азурне обале или Осла. Не контам баш шта је ту фора - платиш њима да би возио свој бицикл на тури коју можеш и сам да организујеш и то вишеструко повољније. Ал то је ваљда лечење менаџерског стреса, па мора да буде скупо 
Неко је прошле године тражио бицикле за неку трку да би их он изнајмио, али постављао неке услове нивоа опреме и није био уопште конкретан како би он покрио трошкове вкаснику или евентуалне кварове, као да је тражио донацију бицикла на неколико дана без гаранције.

Неко је прошле године тражио бицикле за неку трку да би их он изнајмио, али постављао неке услове нивоа опреме и није био уопште конкретан како би он покрио трошкове вкаснику или евентуалне кварове, као да је тражио донацију бицикла на неколико дана без гаранције.
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika