Jump to content

Fotografije
- - - - -

Iznajmljivanje drumskog ili TT bicikla

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
4 odgovora na ovu temu

#1 Ciklo

Ciklo
  • Administrators
  • 3856 posts
  • Location-= BGD =-
  • Bajk:Pinarello/Trek

Postavljeno 10 June 2025 - 07:23 AM

Kako se blizi 1/2 Ironman Srbija malo malo pa od kolega biciklista van Srbije dobijem upit vezan za iznajmljivanje bicikla za trku. Ako neko ima informaciju gde bih mogao da prosledim ljude neka javi.

• 0

#2 Woody

Woody
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1573 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 10 June 2025 - 08:52 AM

Nisam 100% siguran, ali mislim da je Ivan Stanikić (u oglasima --Ivan--S-->) oglašavao da radi i rentu drumaša.

• 1
The sea, the sea

#3 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 585 posts

Postavljeno 10 June 2025 - 09:21 AM

Ja sam to isto viđao u njegovim oglasima ranije, ali sad sam pogledao i nema. Verovatno ima smisla kontaktirati čoveka da se proveri u smislu možda nešto može da se dogovori. 

• 1

#4 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 585 posts

Postavljeno 14 June 2025 - 01:55 PM

Naletoh na ovaj klub jer moja poznanica vozi sa njima pa sam video na Instagramu. Doduše ovo što stoji za rent https://dropba.rs/rent je više okrenuto ka gravelu aki vidim da voze i čisto drumske vožnje tako da je možda moguće dogovoriti nešto unapred jer piše da imaju i premium road bikes.

I mislim da su Rusi :)
  • 1

#5 omega

omega
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3593 posts

Postavljeno 14 June 2025 - 07:46 PM

Једном сам прошле године налетео на њих милион, нека викенд кафе вожња, буквално милион. Изгледа нека група или клуб за ексклузивне бициклисте типа тим билдинг и слично. Имају на страници неке вишедневне вожње са ценама као са Азурне обале или Осла. Не контам баш шта је ту фора - платиш њима да би возио свој бицикл на тури коју можеш и сам да организујеш и то вишеструко повољније. Ал то је ваљда лечење менаџерског стреса, па мора да буде скупо :)

Неко је прошле године тражио бицикле за неку трку да би их он изнајмио, али постављао неке услове нивоа опреме и није био уопште конкретан како би он покрио трошкове вкаснику или евентуалне кварове, као да је тражио донацију бицикла на неколико дана без гаранције.
  • 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika