Jump to content

Fotografije
- - - - -

Bici staza u okolini Beograda

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
1 odgovora na ovu temu

#1 Prase011

Prase011
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 253 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 30 April 2025 - 08:11 AM

Društvo, za vikend sam namerio bicikle da stavim na krov i krenem sa klincima od 10,5 i 12,5 godina u laganu jednodnevnu avanturu. Vozeci motore, na Kosmaju sam vidjao znakove za MTB staze, ali se ne sećam tačno gde. Da li neko ima koordinate ove, ili neke slične ture gde bi tri musketara mogla da uživaju
Ukoliko neko želi da nam se pridruži u pedalanju, dobro došao je, ja ću treking e-bikom da se natovarim i budem pratnja, prva pomoć i šta ustreba
  • 0

#2 mhetlerovic

mhetlerovic
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 565 posts

Postavljeno 30 April 2025 - 09:16 AM

Imaš onaj deo tamo od Ralje ka Parcanima, MTB Baberijus se zove. E sad ovaj tekst je iz 2016, ja sam tamo bio 2020 (link ka vožnji) i mislim da sam se na pola mesta pogubio pa sam išao i asfaltom, ali to nije strašno jer je saobraćaj jako redak u tim krajevima, bar je u to vreme bio. Ovaj trek sam našao u nekom Facebook postu, deluje da je vrlo slično osim što su oni računali od Ralje pa je veća dužina. S tim da sam ja bio nešto rano ujutru u oktobru, pa je bilo dosta blato, trebalo bi da je sad bolje za vožnju. I video sam u šumi košutu i lane, to je bio baš lep prizor :) I treba obratiti pažnju da je u blizini neko lovište, ne znam kako sad idu pravila s time, ali za svaki slučaj izbegavati nešto što je ograđeno :)

• 1

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika