Jump to content

Fotografije

Operacija kuka

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
44 odgovora na ovu temu

#41 cdragan

cdragan
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 181 posts
  • Locationfruska gora

Postavljeno 14 February 2025 - 04:41 PM

Ljudi ,drugari biciklisti....Dobio termin za operaciju kuka...20 januar....Ajd dobro .Sluzio me je 61 godinu i nesto meseci....Dobro ,trudio sam se da ga odrzim ,vezbao ,inekcije ,krvnu plazmu ,hijaluronsku kiselinu posebno i krvnu plazmu i kiselinu zajedno....ipak doslo vreme da nemoze vise...i reseno ...ali....

Pojavi se jedna bakterija ...Nedelju dana odlaganje....Dobro...eliminisemo  mi tu bakteriju...kad....TAP....druga bakterija ....ma eliminisemo mi i tu drugu bakteriju daleko joj kuca i ....sredimo novi datum operacije......kad   TAP ....BRE LJUDI crni oblak ide iznad mene sto bi rekao Cvarkov Djordje iz drzavnog posla...

Nema veze sto je danas malo kisica padala...resih ja da odvozam oprostajnu voznju pre operacije...a koja je trebala biti u ponedeljak.....uze ti ja bicikl ...i vozi...uzivaj...bolucka ali ko ga sisa...lepo mi je...kad..TAP ....necete verovati ljudi.....UGRIZE ME KER ,BRE......da mu j....sve po spisku ..u moju levicu ,onu koju sam trebao da operisem ...Ma nemogu da verujem....

Sta cu .....pozovem policiju...koja nije dosla ( dosla je kasnije kod doktora u ambulantu) pozovem ambulantu i koleginicu da spremi sta treba....i dogegam se do ambulante....

E ,sada ovo pisem da znate ako vec niste to uradili kada vam se desi ujed kera..sta raditi:

Naravno ambulanta,doktor izvestaj pise, uput u Pasterov zavod ,izvestaj policije i ADVOKAT da naplatite ako budete mogli a sto  nebi ...i ako ste zaposleni raspitati se za osiguranje jer radnici ,mi,smo osigurani sat vremena pre posla i sat vremena posle posla u slucaju nezgode iliti nesrece.

4000 dinara ,lekovi i inekcije ,za mesec dana ,pa za sest pa za godinu dana tetanus inekcije i......odlozena operacija.

Ljudi ,biciklisti,ako vidite nekog tipa da vozi SPEZIALISED  ili kako se pise vec ,bicikl ....BESTE...taj covek to jest ja  ...putujuca nesreca.....J.... i bakterije i kerove i kukove i budale koje lome kukove nama biciklistima ,najprimernijim ucesnicima u saobracaju....

Naravoucenije :

pazite se slepera ...lome

pazite se bakterija....kurvanjski lome

pazite se kerova .....kurvanjski ujedaju ...

Pozdrav svim dobrim ljudima i biciklistima NARAVNO

https://youtube.com/...?feature=shared

• 1

#42 Nesoni

Nesoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1077 posts

Postavljeno 14 February 2025 - 05:35 PM

Slušaj Dragane, koliko god da te boli, noćas se odmori i sutra pravac Sremska Mitrovica. Sa tim oblakom. Spasi nas čoveče....
Šalim se, znaš kako kažu, "peta sreća", biće sve to dobro, sve najbolje. Imaš duha, to uvek prevagne da se lakše prevaziđu poteškoće

Sent from my CPH2449 using Tapatalk
  • 0

#43 cdragan

cdragan
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 181 posts
  • Locationfruska gora

Postavljeno 06 March 2025 - 11:51 AM

Zdravo drugari.....

Evo zaokruzio sam krug desavanja koji je dosta dugo trajao  a poceo je ovako :

video:

prosle mnoge godine i u njima isterivanje pravde,lecenja ,povrataka voznji ...

I doslo vreme da telo naplati nemirni duh i zelju da vecno traje i okrece pedale  :

Zadnja voznja   dva dana pre operacije levog kuka:

TURA :

ARHEOLOSKI OSTACI U RAKOVCU -GRADINA,MANASTIR RAKOVAC ,ZMAJEVAC FRUSKA GORA  I 

ORTOPEDIJA TRAUMATOLOGIJA  KLINICKI CENTAR NOVI SAD , zavrsna faza kruga koji je poceo onim videom na pocetku:

video:

Dan ipo nakon operacije....

Svim  biciklistima i dobrim ljudima, sve najbolje.....

• 4

#44 vidak

vidak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4716 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 06 March 2025 - 12:40 PM

Drži se, želim ti lak i brz oporavak!

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
  • 1

#45 cdragan

cdragan
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 181 posts
  • Locationfruska gora

Postavljeno 13 March 2025 - 09:42 AM

Zdravo drugari...

Evo prodje 10 dana od izlaska iz bolnice i operacije levog kuka... a ko juce da je bilo..mora da se ova nasa Zemljaljska kugla nesto brze okrece u zadnje vreme pa dani lete kao nenormalni ,brzo ,ubrzano....

Prvo polako ,korak po korak sam pravio,stidljivo uz neki lagani nedefinisani bol  i iskreno mali strah da nesto ne odvalim a tek sto je zasiveno a predhodno ugurano...

Kada sam doktora pitao da mi za uspomenu ostavi i da deo zgloba kuka ,nasmejao se i rekao da je to suvise morbidno i da nemoze...pa dobro ...nek mu je uzdravlje,mislim delovima kuka koji su mi izvadjeni a doktoru ...sve najbolje....

Prvo sam po terasi vozio  sobni bicikl a onda se spustio u biciklanu posle par dana i video pokriven zenim nov bicikl nevozen  godinama.

Podmazao ga a u glavi spremio plan...

Da li je rano...jeste

Da li je opasno...jeste...

da li sija sunce napolju..sija

Pa sta cemo...

Poranih jutros,nekako izvadim bicikl  van biciklane....i .....krenem.

Prva voznja biciklom nakon operacije...10 ti dan...oko 4 km...lagano,pazljivo....

Zadovoljan sam ...malo mozda lud...ali  ...idemo dalje....ne boli ,kuk je miran za sada...

Pozdrav biciklistima i svim ljudima  dobre volje.....

video:

• 4

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika