Ljudi ,drugari biciklisti....Dobio termin za operaciju kuka...20 januar....Ajd dobro .Sluzio me je 61 godinu i nesto meseci....Dobro ,trudio sam se da ga odrzim ,vezbao ,inekcije ,krvnu plazmu ,hijaluronsku kiselinu posebno i krvnu plazmu i kiselinu zajedno....ipak doslo vreme da nemoze vise...i reseno ...ali....
Pojavi se jedna bakterija ...Nedelju dana odlaganje....Dobro...eliminisemo mi tu bakteriju...kad....TAP....druga bakterija ....ma eliminisemo mi i tu drugu bakteriju daleko joj kuca i ....sredimo novi datum operacije......kad TAP ....BRE LJUDI crni oblak ide iznad mene sto bi rekao Cvarkov Djordje iz drzavnog posla...
Nema veze sto je danas malo kisica padala...resih ja da odvozam oprostajnu voznju pre operacije...a koja je trebala biti u ponedeljak.....uze ti ja bicikl ...i vozi...uzivaj...bolucka ali ko ga sisa...lepo mi je...kad..TAP ....necete verovati ljudi.....UGRIZE ME KER ,BRE......da mu j....sve po spisku ..u moju levicu ,onu koju sam trebao da operisem ...Ma nemogu da verujem....
Sta cu .....pozovem policiju...koja nije dosla ( dosla je kasnije kod doktora u ambulantu) pozovem ambulantu i koleginicu da spremi sta treba....i dogegam se do ambulante....
E ,sada ovo pisem da znate ako vec niste to uradili kada vam se desi ujed kera..sta raditi:
Naravno ambulanta,doktor izvestaj pise, uput u Pasterov zavod ,izvestaj policije i ADVOKAT da naplatite ako budete mogli a sto nebi ...i ako ste zaposleni raspitati se za osiguranje jer radnici ,mi,smo osigurani sat vremena pre posla i sat vremena posle posla u slucaju nezgode iliti nesrece.
4000 dinara ,lekovi i inekcije ,za mesec dana ,pa za sest pa za godinu dana tetanus inekcije i......odlozena operacija.
Ljudi ,biciklisti,ako vidite nekog tipa da vozi SPEZIALISED ili kako se pise vec ,bicikl ....BESTE...taj covek to jest ja ...putujuca nesreca.....J.... i bakterije i kerove i kukove i budale koje lome kukove nama biciklistima ,najprimernijim ucesnicima u saobracaju....
Naravoucenije :
pazite se slepera ...lome
pazite se bakterija....kurvanjski lome
pazite se kerova .....kurvanjski ujedaju ...
Pozdrav svim dobrim ljudima i biciklistima NARAVNO
https://youtube.com/...?feature=shared