Jump to content

Fotografije

Privatni biznis - etnoturizam

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 BendLikeBeckham

BendLikeBeckham
  • Members
  • 2 posts

Postavljeno 09 January 2025 - 11:51 PM

Nisam clan puno foruma, tacnije samo ovog, nemam drustvene mreze pa nemam puno nacina da saznam, pa rekoh da pitam i ovde.

Nezaposlen sam vec duze vreme, radio sam honorarno preko neta isto toliko vremena, naravno, nista od toga nije bas stabilno i dugorocno, a u godinama sam pa ne mogu da radim odredjene poslove cak i da hocu.

Zivim u mestu koje je relativno turisticki popularno, narocito preko leta, jeseni, kako za strance, tako i za nase ljude koje zele da pobegnu iz velegrada. Da skratim pricu, imam veliku kucu od babe i dede u obliznjem selu, nazalost, u kuci niko ne zivi, baka je preminula, deda je sada sa nama u gradu, ne moze da zivi sam.

U razgovoru sa prijateljima neko mi je preporucio da tu kucu izdajem, posto ne zelim da prodam, ipak je to dedovina, detinjstvo sam proveo na selu, nemam srca da je prodam. Imam jedan deo kuce koji bi bio pogodan za etnoturizam, dok postoji i ogromna relativno modernija kuca sa velikim brojem soba.

Da li je ova ideja ostvariva? Da li se neko bavi etnoturizmom, kako poceti sa realizacijom ove ideje?

• 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika