Jump to content

Fotografije

Ukraden Simplon

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
9 odgovora na ovu temu

#1 vidak

vidak
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4682 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 26 December 2024 - 10:55 AM

Drugaru ukrali bicikl, oglašen na 2bike.
Došli da šatro kupe bajs, seli da probaju i nestali, tj. pobegli a zaboravili da ga vrate.
Ako neko čuje, vidi, neka javi.

de6a9d3378d746f68ce0ae3b689d2f61.jpg

Sent from my SM-A556B using Tapatalk
  • 0

#2 Nesoni

Nesoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 posts

Postavljeno 26 December 2024 - 01:55 PM

Užas. Zašto pričaš u množini "došli". Samo jedan je mogao na bajs. Pitam "za nauk"....

Sent from my CPH2449 using Tapatalk
  • 0

#3 Prase011

Prase011
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 229 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 26 December 2024 - 01:59 PM

Uff, koja su ljudi stoka ponekad, pojedinci. Navijam za srećan kraj.
  • 0

#4 omega

omega
  • Members
  • 3488 posts

Postavljeno 26 December 2024 - 02:11 PM

Užas. Zašto pričaš u množini "došli". Samo jedan je mogao na bajs. Pitam "za nauk"....

Ево шта сам ја радио и радим кад продајем цео бицикл, (није често, али се дешава) можда помогне у евентуалној продаји, а то је да за пробање, осим ако није неко кога лично знам, узмем ,,депозит" у износу целе суме у џеп и онда се безбрижно проба, вози и шта год. Ако не дође до куповине, а дешавало се и једном и друго, изволте паре и мирна Бачка.
  • 0

#5 vidak

vidak
  • Members
  • 4682 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 26 December 2024 - 03:32 PM

Ma daj bre, nije smešno...

• 0

#6 Nesoni

Nesoni
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1050 posts

Postavljeno 26 December 2024 - 03:41 PM

Ma daj bre, nije smešno...

Ma ne zezam se, ozbiljno pitam, rekao si došli, nije valjda da je jedan otišao na bajsu a drugog pustio da odšetao tek tako

• 0

#7 vidak

vidak
  • Members
  • 4682 posts
  • LocationNovi Beograd

Postavljeno 26 December 2024 - 05:41 PM

Javi ako imaš neki info

• 0

#8 chamade

chamade
  • Members
  • 4479 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 26 December 2024 - 08:21 PM

Ево шта сам ја радио и радим кад продајем цео бицикл, (није често, али се дешава) можда помогне у евентуалној продаји, а то је да за пробање, осим ако није неко кога лично знам, узмем ,,депозит" у износу целе суме у џеп и онда се безбрижно проба, вози и шта год. Ако не дође до куповине, а дешавало се и једном и друго, изволте паре и мирна Бачка.

Kad smo kod probe.. jedan moj poznanik ranijih godina prodavao bicikle. Dodje lik ds kupi neki bic i vidi u dvorištu ležeći. Iznese ga na ulicu da malo provoza.. i nekoliko sati ga nema. Ovaj moj ga već otpisao, kad posle 4 sata lik se vraća sa osmehom oko cele glave, izvinjava se, kaže da se toliko zablesavio pa se totalno zaneo.
Na kontu ovog što je nestao.. znam prodavca, jako fin čovek, vrv nije ni pretpostavljao da će neko toliko biti drzak da mu dodje na oči, sedne na bic i nestane.
  • 0
…oʞɐdoɐu ǝuǝɹʞ ǝu oʇsǝu ʞop oɹqop ǝɾ ǝʌs
https://picasaweb.go...208760685671353

#9 omega

omega
  • Members
  • 3488 posts

Postavljeno 26 December 2024 - 09:11 PM

Kad smo kod probe.. jedan moj poznanik ranijih godina prodavao bicikle. Dodje lik ds kupi neki bic i vidi u dvorištu ležeći. Iznese ga na ulicu da malo provoza.. i nekoliko sati ga nema. Ovaj moj ga već otpisao, kad posle 4 sata lik se vraća sa osmehom oko cele glave, izvinjava se, kaže da se toliko zablesavio pa se totalno zaneo.
Na kontu ovog što je nestao.. znam prodavca, jako fin čovek, vrv nije ni pretpostavljao da će neko toliko biti drzak da mu dodje na oči, sedne na bic i nestane.

Наравно, али није згорег бити опрезан. Са каквим сам ликовима имао посла током година, неке не можеш ни описати.
  • 0

#10 LordSoru

LordSoru
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 368 posts

Postavljeno 08 January 2025 - 08:40 PM

Kad prodajem bajs, može da proba samo ako ga znam u suprotnom može da proba samo ako je došao kolima.

Nepoznati lik koji dodje pešaka/busom/taksijem, neće isterati bajs dok ne da pare.

Nadam se da će ih pronaći kao i bajs.
  • 1

~be here now~

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika