Здраво пријатељи. Моји резултати за 2024.
Postavljeno 09 January 2025 - 10:29 PM
Postavljeno 10 January 2025 - 07:42 PM
Dobra biciklistička godina za tebe. Ogromna kilometraža koja dobija više na značaju jer ne voziš drumski bicikl . Proveo si 37.3 dana u neprestanoj vožnji. Svaka čast, mislim da si od aktivnih članova ovog portala rekorder za 2024.
Sent from my CPH2449 using Tapatalk
Хвала. Желим и вама сјајну нову бициклистичку годину. Мислим да нико на аутопуту није прешао више километара од мене за годину дана. Мој циљ није био само да повећам километражу, већ и да добијем одговарајућу надморску висину.
Postavljeno 09 August 2025 - 08:32 AM
Postavljeno 10 August 2025 - 06:01 AM
Postavljeno 10 August 2025 - 06:03 AM
Ne smara covek, otvorio je svoju temu u kojoj pise o svojim voznjama. Ti otvori svoju temu pa tamo pisi sta te volja. Da sam moderator obrisao bih tvoju poruku, i moju posle nje.
Postavljeno 10 August 2025 - 06:11 AM
Здраво пријатељи. Моји резултати за 2024.
1.jpg
2.jpg
EN 1735631214569.jpg
Postavljeno 10 August 2025 - 04:19 PM
Свака част за идеју и реализацију бицикла од бамбуса.
Занимљиво је да су се штапови за риболов некада правили од бамбуса касније од фибергласа (стаклопластике), а последњих 30-ак година углавном од угљеничних влакана (карбона). Ти си направио контра еволуцију у бицклизму па си од карбона прешао на бамбус.
Колико је овакав рам тежи од карбонског?
Да ли си користио неку специфичну врсту бамбуса као што је тонкин или обичан бамбус?
Sent from my moto g72 using Tapatalk
Хвала вам. Тежина рама је 1.700 кг. Прилично тежак у поређењу са угљеником. Али бар се неће сломити (мада ако покушате, можете све сломити). Врсте бамбуса су посебно одабране, отпорне на пуцање. Сушене су природним путем, а затим печене у пећи на високој температури ради чврстоће.
Postavljeno 10 August 2025 - 04:20 PM
Gle, bambuscikl pa još i sopstvena izrada u kućnoj radinosti.. bravo za ovo. Nisam ni znao da imamo ovako nešto na forumu.
Prošle godine sam u Zubinom potoku kod čoveka video bicikl sa drvenim ramon kog je on lično bapravio, i jako dobro izgleda.
Хвала вам.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika