ne oslanjam se ja ni na šta... pitao si, rekao sam šta sam čuo, svejedno mi je da li je 30, 40 ili 50.
video ćeš naći na zvaničnom sajtu za neku od etapa od prošle godine, ja sam gledao na preskoke, naleteo na podatak, zapamtio. Rekao komentator. Bolje da mi veruješ na reč nego da tražiš
Eh šta sam ja sve čuo, gledajući te "stručne" komentare kakvih tu odvala ima, baš je zabavno.
Pobrkao si nešto, nisam ja tebe pitao šta si ti čuo negde i da li ti je svejedno (da je raji svejedno ne bi bombastično naduvavali i odvaljivali da idu 60-70 jer to narod voli da čuje, spektakularne brojeve) nego sam pitao za tačne proseke na etapama, misleći na zvanične podatke (post #9) to mene zanima, dakle prolazna vremena, za svaku pojedinačnu etapu itd. I ne samo za pobednika nego za glavnu grupu znači većinu vozača. Po tome se može videti kako se vozilo koji dan i koji su realni proseci. Recimo ako je ovo kao neka velika, ozbiljna trka, zar ne bi trebalo da ima svoj sajt i da rezultati budu tamo, ili da budu na sajtu biciklističkog saveza?! Ili nema ili ja ne vidim nigde, meni je to recimo fascinantno. Inače nije da ne umem da se snađem za informacije. Takođe mi je zanimljivo da na sajtu saveza nema rezultata za brdsko državno prvenstvo 2016. (to me recimo interesuje) a ima za mnoge druge godine.. itd ali to nije tema.
Tebe sam konkretno pitao na koji tačno video misliš.. (post #12) Nije i da sve te snimke nisam gledao (i to ne na preskok xD) ali nisam pitao zato što ne znam.
Znači na koji zvanični sajt misliš? Zvanični sajt čega? xD
Vidače ne radi ti link. Barem meni ne otvara ništa.
Zanimaju me neke stvari u vezi trka ali ne rezultati nego neke opšte informacije koje bi po meni trebale da budu lako dostupne recimo na sajtu saveza i slično, mada to opet nije ovde tema. Kod nas je sve to nekako na niskim granama pa se svodi upravo na to, nalaženje informacija na opskurnim mestima na internetu ili pitati nekog ko poznaje nekog..