Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 23 November 2011 - 11:25 AM
Nemojmo biti naivni, njima je plaćeno da ih malo nose da ih uslikaju sa njima.
Kad ti milioni ljudi širom sveta plate 30 evra/dolara (ne znam tačno), lako ćeš i Holivuđanima platiti.
Sve u svemu vrhunska prevara svaka cast stvarno sam odusevljen ljudskom gluposcu u 21 veku
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
Postavljeno 23 November 2011 - 12:56 PM
Da li je ovo http://www.cikloberz...ow.php?id=55358 originalna mig 70 nabla(nigde nisam nasao ovu kombinaciju boja)?
Hvala.
https://youtube.com/@ionebike
Postavljeno 23 November 2011 - 03:52 PM
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 23 November 2011 - 04:38 PM
Nekako se sakrilo...
Postavljeno 23 November 2011 - 04:50 PM
Postavljeno 23 November 2011 - 06:49 PM
Postavljeno 23 November 2011 - 06:59 PM
Postavljeno 23 November 2011 - 07:55 PM
Postavljeno 23 November 2011 - 10:46 PM
Jeste,ali nije u redu da jedu plehaneBar mogu posle da pojedu šajbne umesto užine!
Šalu na stranu,45eura dati za kurble je mnogo,u pitanju je totalno nepoštovanje kupca jer definitivno zna šta prodaje,i računa na to da naleti neko ko ne zna.
Postavljeno 23 November 2011 - 11:03 PM
da se i ja uklucim u ovu konverzaciju s obzirom da ste me momacki isprozivaliKoliko god da je ovaj covek ok prdavac bio mnogima ovo mi je ne shvatljivo.Ovaj pogon http://www.cikloberz...ow.php?id=55248 ide fabricki sa alu sajbnama.I velika i srednja su alu.A na ovoj slici se lepo vidi rdjava sajbna sa cini mi se shimano m-440 pogona od pre par godina.A takodje je to moguce i dyna sis pogon koji ima skroz drugaciju srednju sajbnu a evo je ovde http://www.cikloberz...ow.php?id=55302. Za ovu 32 t sajbnu mozda i gresim ali pogon je dres sa ovim sajbnama i svakako ne vredi ovoliko.
gosn zare navedite mi ljude koje sam prevario od kojih ste to cul;i,naravno imate moj broj telefona a mozemo i ovde na forumu javno da se jave i da kazu sta nije bilo onako kako sam im rekao kada se cujemo preko telefona oglasi i pisanje u njima je sasvim nesto drugo a i ako neko nije bio zadovoljan necim sto sam slao primao sam robu nazad uz vracen novac ljudima koliko se secam ove godine mi se to deslio samo jednom i to u slucaju sa jednom hidraulikom.Koliko sam ja cuo od raznih ljudi, neke i licno znam ne spada on bas u OK prodavce
.
Kakav je prodavac vidi se po tome da njegovo "extra" stanje znaci da treba zameniti veliku i srednju sajbnu na onom pogonu.
nisam ni lukav ni bezobrazam ako mislite da taj pogon ne vredi 35e za koliko bih ga dao onda ga necu ni prodavatiOvo je vec bezobrazo vise nego lukavo.
Postavljeno 23 November 2011 - 11:05 PM
sveto definitivno ne mislimo isto ne trazim nekoga ko ne zna i nemam nameru da ga zajebem,ako ja nesto nisam znao ti si znao i msm da sam sto se tebe tice uvek bio korektan..ispravi me ako gresimJeste,ali nije u redu da jedu plehaneBar mogu posle da pojedu šajbne umesto užine!
![]()
Šalu na stranu,45eura dati za kurble je mnogo,u pitanju je totalno nepoštovanje kupca jer definitivno zna šta prodaje,i računa na to da naleti neko ko ne zna.
Postavljeno 24 November 2011 - 03:06 AM
Sto se tice prodavca kupio od Branislava lx pogon stari model na cetvrtku i lx paralelograme sa avid+baradine novim ketridzima u paknovima za 25 evra.Ekstra jeftino pogon je imao sajbne ko nove iako je pogon od pre 10 ak godina ali mi je falio imbus sraf sa podloskom,paralelogrami su bili u opisanom stanju iako sam morao da izmenim srafove zbog duboke korozije.I da dogovor je bio da postarinu placa prodavac(tako je stajalo u oglasu).Stigo paket postarinu platio ja nije ni bitno al nije lepo ako se ne postuje dogovor.
Zakljucak!Kupovina sirom otvorenih ociju+proveravanje paketa pred kurirom+ako nije ispostovan dogovor odbijanje prijema paketa!
Kupujem jedan xtr paralelogram u ocuvanom stanju(bez lufta)!
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika