Jump to content

Photo

Lukavi prodavci i tako to na tu temu...

• Please log in to reply
8736 replies to this topic

#4281 Hidronaut

Hidronaut
  • Members
  • PipPip
  • 56 posts

Posted 06 November 2011 - 08:07 AM

lukavo, lukavo, nema šta...

prodavac je očigledno u fazonu: "ma šta znaju biciklisti šta je 10% od 3.000" n2:1097[1]
  • 0

#4282 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 06 November 2011 - 10:55 AM

ili je u fazonu: bolje plati 100 din više kod mene nego 5000 din kod druga policajca :mrgreen:
P.S. ovj baner mi više deluje kao pretnja ili ucena nego kao prava reklama...
  • 0

profilepic.gif

#4283 skybeaver

skybeaver
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 180 posts

Posted 06 November 2011 - 06:41 PM

Apropo ovih svetala, startova me neki matorac ispred poreskog, kao dobro je što vezuješ biciklu i tako nadava mi se on saveta, i reče kao što ne nabaviš svetla znaš da pišu kazne? Ma reko znam, ali dok ne nabavim malo vremena, izbegavam da vozim noću. Ma kaže kakvi noću, njegovog burazeru pisao pandur kao preko dana!!! Reko molim? Kaže pisao mu 5000 kaznu, kao moraju i danju da gore svetla kao i na automobilima, skuterima, motorima, tako i na "biciklovima"!?!?!

Jel sam ja lud, ili je ovaj čiča bio u pravu?
  • 0
JoJ

#4284 dzonihsv

dzonihsv
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 352 posts
  • LocationL.S.D.

Posted 06 November 2011 - 06:45 PM

Lupa gluposti taj čiča, ili je taj murkan obrlatio tog lika.

Nigde u zakonu o bezbednosti saobraćaja to ne piše. Samo ovaj član i u njemu kao što vidiš, toga nema.

Član 81.

Prilikom kretanja noću i u uslovima smanjene vidljivosti:
.
.
5) bicikl mora da ima upaljeno jedno belo svetlo na prednjoj strani i jedno
crveno svetlo na zadnjoj strani
.
.

Plus, ako je taj lik bio u ulici gde postoji ulična rasveta, kazna je onda 3.000 dinara, ne 5.000.
  • 0
Postavljena slika

#4285 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 06 November 2011 - 06:54 PM

Kaže pisao mu 5000 kaznu, kao moraju i danju da gore svetla kao i na automobilima, skuterima, motorima, tako i na "biciklovima"!?!?!

Ako mu je pis'o kazu to je odlicno, nema potrebe da plati bilo sta jer se to lako obara.Ali ako su se nasli, pa mu pandur uzivo naplatio za "prljave tablice", e onda je taj cicin ortak dobro uradjen ...
  • 0
Postavljena slika

#4286 skybeaver

skybeaver
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 180 posts

Posted 06 November 2011 - 07:01 PM

Ma i meni bilo neverovatno, znam da moraju svetla noću, eto i ta smanjena vidljivost i znam da za to pišu kazne godinama. Za ovo preko dana mi je bilo neverovatno i totalno sam to zaboravio, sada me ova svetla podsetiše...
  • 0
JoJ

#4287 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 06 November 2011 - 07:07 PM

Pri smanjenoj vidiljivosti svetla moraju biti upaljena, ali ukoliko neko dobije kaznu zbog smanjene vidiljivosti ima sansu da je izvrda jer nije jednostavno dokazati na sudu da je vidiljivost bila smanjena.Ako se izuzme lak slucaj kada je vidljivost smanjena zbog doba dana, za meteo uslove je potreban dokaz u vidu izvestaja iz rhmz-a za dato geografsko podrucje, a to u opstem slucaju nije tako jednostavno :D
  • 0
Postavljena slika

#4288 jboban

jboban
  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Posted 06 November 2011 - 08:37 PM

Ne zaboravite ni reč optuženog protiv reči službenog lica koje je "nepristrasno, profesionalno i nije interesna strana". Dakle, nema tu dokazivanja, kriv si kad dodje dotle...
  • 0

#4289 combat88

combat88
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 224 posts

Posted 06 November 2011 - 08:57 PM

Apropo ovih svetala, startova me neki matorac ispred poreskog, kao dobro je što vezuješ biciklu i tako nadava mi se on saveta, i reče kao što ne nabaviš svetla znaš da pišu kazne? Ma reko znam, ali dok ne nabavim malo vremena, izbegavam da vozim noću. Ma kaže kakvi noću, njegovog burazeru pisao pandur kao preko dana!!! Reko molim? Kaže pisao mu 5000 kaznu, kao moraju i danju da gore svetla kao i na automobilima, skuterima, motorima, tako i na "biciklovima"!?!?!

Jel sam ja lud, ili je ovaj čiča bio u pravu?

trebao si mu reći da je dobro prošao. šta da mu je tražio prvu pomoć.

Postavljena slika
  • 0

MCWkdP0.gif

#4290 Vorda

Vorda
  • Members
  • 4577 posts
  • LocationZrenjanin

Posted 06 November 2011 - 08:58 PM

i rezervne sijalice za led svetlo n2:hahaha
  • 0
puno znoja,malo krvi

#4291 pri3rak

pri3rak
  • Members
  • 3504 posts
  • LocationBeograd

Posted 06 November 2011 - 09:24 PM

Ne zaboravite ni reč optuženog protiv reči službenog lica koje je "nepristrasno, profesionalno i nije interesna strana". Dakle, nema tu dokazivanja, kriv si kad dodje dotle...

E to na zalost jeste doslo sa novim zakonom.Mozemo zahvaliti tome sto je panduracija pisala zakon koji sama treba da sprovodi.Pre nije bilo tako i nije im bilo uvek bas elegantno da dokazu nesto.Inace jos je zanimljivije sto vise ne postoji mogucnost da bilo koga tuzis ako ti tocak ostane neobelezenoj udarnoj rupi ... Po ovima sada jos ces da platis kaznu zbog voznje neprilagodjenom brzinom ...
  • 0
Postavljena slika

#4292 spaske

spaske
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 836 posts
  • LocationBor, Srbija.

Posted 06 November 2011 - 11:27 PM

U ovoj državi me ništa ne čudi jer svako tumači zakon kako hoće, a službeno lice je uvek u pravu =D> , malo im je automobila pa su počeli da jure i pešake i bicikliste, ne znam samo dali i za dečija kolica treba neka dodatna oprema po zakonu?ovo da danju bude svetlo toj još nisam čuo a mnogi voze i noću bez istog, logično je da se noću upali svetlo na bajsu pre svega zbog sopstvene sigurnosti.
  • 0

#4293 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 07 November 2011 - 09:32 AM

Jest da je lampa dosta važna kad se vozi po putu, posebno sad na jesen (posebno ovako kad je lepo vreme) kad mrak rano padne pa se malo zaboravimo na vožnji izvan grada.... ali nema šanse da montiram lampu na svoj FR bajs, jednostavno to ne ide tako :lol: ...a da sad ne ispadnem budala, nosim ja lampu (uvek mi je u rancu), zadnju zakačim na ranac al prednju uglavnom nemam... pa još i zvonce da nakačim, ma idi begaj. :mrgreen:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

#4294 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Posted 07 November 2011 - 11:48 AM

... pa još i zvonce da nakačim, ma idi begaj. :mrgreen:

Nego šta...i mačije oči na točkove da staviš!
Zaboravih i retrovizore na korman levi+desni! :mrgreen: :mrgreen:
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#4295 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Posted 07 November 2011 - 12:32 PM

ali nema šanse da montiram lampu na svoj FR bajs, jednostavno to ne ide tako

Uzmi onda neku čeonu, zgodna je za 100 palaca. 8)
  • 0

#4296 Sirius9

Sirius9
  • Members
  • 2514 posts
  • LocationStara Pazova

Posted 07 November 2011 - 02:58 PM

Svarovski bicycle horn :)
Postavljena slika

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 0

profilepic.gif

#4297 bant013

bant013
  • Members
  • 1168 posts

Posted 07 November 2011 - 03:18 PM

Hahaha...bio bi najači FR vozač na svetu!
Podržavam jedan takav pimp ali obavezno da napraviš video sa neke FR vožnje. :mrgreen:

PS. nemoj da zaboraviš i resice na kraju kormana!
justinsucks.jpg
  • 0
"I've had enough, I've seen enough, I've had it all, I'm giving up I won the race, I broke the cup, I drank it all, I spit it up" (R.E.M)

*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU

#4298 combat88

combat88
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 224 posts

Posted 07 November 2011 - 04:23 PM

Jest da je lampa dosta važna kad se vozi po putu, posebno sad na jesen (posebno ovako kad je lepo vreme) kad mrak rano padne pa se malo zaboravimo na vožnji izvan grada.... ali nema šanse da montiram lampu na svoj FR bajs, jednostavno to ne ide tako :lol: ...a da sad ne ispadnem budala, nosim ja lampu (uvek mi je u rancu), zadnju zakačim na ranac al prednju uglavnom nemam... pa još i zvonce da nakačim, ma idi begaj. :mrgreen:

onda nešto ovako.Postavljena slika

[youtube_embed5][/youtube_embed5]
  • 0

MCWkdP0.gif

#4299 Hidronaut

Hidronaut
  • Members
  • PipPip
  • 56 posts

Posted 07 November 2011 - 05:48 PM

ja sam više za neku neupadljivo-suptilniju varijantu kao npr ovo:

Postavljena slika
bitno je da pokažeš ne samo da si dobar biciklista već i da imaš stila n2:1097[1]
  • 0

#4300 nblexel

nblexel
  • Members
  • 1137 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 07 November 2011 - 06:20 PM

Hahaha...bio bi najači FR vozač na svetu!
Podržavam jedan takav pimp ali obavezno da napraviš video sa neke FR vožnje.

e a veruj mi razmišljao sam o tome da montiram trubicu na korman pa kad iskočim negde, u vazduhu stisnem onako dvaput TUUUP TUUUP :mrgreen:
  • 0
Haro X6

Definition of freeride: Ride and feel free! [Richie Schley]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users