prodavac je očigledno u fazonu: "ma šta znaju biciklisti šta je 10% od 3.000"
Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 06 November 2011 - 06:41 PM
Jel sam ja lud, ili je ovaj čiča bio u pravu?
Postavljeno 06 November 2011 - 06:45 PM
Nigde u zakonu o bezbednosti saobraćaja to ne piše. Samo ovaj član i u njemu kao što vidiš, toga nema.
Član 81.
Prilikom kretanja noću i u uslovima smanjene vidljivosti:
.
.
5) bicikl mora da ima upaljeno jedno belo svetlo na prednjoj strani i jedno
crveno svetlo na zadnjoj strani
.
.
Plus, ako je taj lik bio u ulici gde postoji ulična rasveta, kazna je onda 3.000 dinara, ne 5.000.
Postavljeno 06 November 2011 - 06:54 PM
Ako mu je pis'o kazu to je odlicno, nema potrebe da plati bilo sta jer se to lako obara.Ali ako su se nasli, pa mu pandur uzivo naplatio za "prljave tablice", e onda je taj cicin ortak dobro uradjen ...Kaže pisao mu 5000 kaznu, kao moraju i danju da gore svetla kao i na automobilima, skuterima, motorima, tako i na "biciklovima"!?!?!
Postavljeno 06 November 2011 - 07:07 PM
Postavljeno 06 November 2011 - 08:57 PM
Apropo ovih svetala, startova me neki matorac ispred poreskog, kao dobro je što vezuješ biciklu i tako nadava mi se on saveta, i reče kao što ne nabaviš svetla znaš da pišu kazne? Ma reko znam, ali dok ne nabavim malo vremena, izbegavam da vozim noću. Ma kaže kakvi noću, njegovog burazeru pisao pandur kao preko dana!!! Reko molim? Kaže pisao mu 5000 kaznu, kao moraju i danju da gore svetla kao i na automobilima, skuterima, motorima, tako i na "biciklovima"!?!?!
Jel sam ja lud, ili je ovaj čiča bio u pravu?
trebao si mu reći da je dobro prošao. šta da mu je tražio prvu pomoć.
Postavljeno 06 November 2011 - 09:24 PM
E to na zalost jeste doslo sa novim zakonom.Mozemo zahvaliti tome sto je panduracija pisala zakon koji sama treba da sprovodi.Pre nije bilo tako i nije im bilo uvek bas elegantno da dokazu nesto.Inace jos je zanimljivije sto vise ne postoji mogucnost da bilo koga tuzis ako ti tocak ostane neobelezenoj udarnoj rupi ... Po ovima sada jos ces da platis kaznu zbog voznje neprilagodjenom brzinom ...Ne zaboravite ni reč optuženog protiv reči službenog lica koje je "nepristrasno, profesionalno i nije interesna strana". Dakle, nema tu dokazivanja, kriv si kad dodje dotle...
Postavljeno 06 November 2011 - 11:27 PM
Postavljeno 07 November 2011 - 09:32 AM
Postavljeno 07 November 2011 - 11:48 AM
... pa još i zvonce da nakačim, ma idi begaj.
Nego šta...i mačije oči na točkove da staviš!
Zaboravih i retrovizore na korman levi+desni!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 07 November 2011 - 12:32 PM
ali nema šanse da montiram lampu na svoj FR bajs, jednostavno to ne ide tako
Uzmi onda neku čeonu, zgodna je za 100 palaca.
Postavljeno 07 November 2011 - 03:18 PM
Podržavam jedan takav pimp ali obavezno da napraviš video sa neke FR vožnje.
PS. nemoj da zaboraviš i resice na kraju kormana!
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 07 November 2011 - 04:23 PM
Jest da je lampa dosta važna kad se vozi po putu, posebno sad na jesen (posebno ovako kad je lepo vreme) kad mrak rano padne pa se malo zaboravimo na vožnji izvan grada.... ali nema šanse da montiram lampu na svoj FR bajs, jednostavno to ne ide tako
...a da sad ne ispadnem budala, nosim ja lampu (uvek mi je u rancu), zadnju zakačim na ranac al prednju uglavnom nemam... pa još i zvonce da nakačim, ma idi begaj.
onda nešto ovako.

[youtube_embed5][/youtube_embed5]
Postavljeno 07 November 2011 - 06:20 PM
e a veruj mi razmišljao sam o tome da montiram trubicu na korman pa kad iskočim negde, u vazduhu stisnem onako dvaput TUUUP TUUUPHahaha...bio bi najači FR vozač na svetu!
Podržavam jedan takav pimp ali obavezno da napraviš video sa neke FR vožnje.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika