Mislio sam i ja kao ti kada su, recimo, bila kola u pitanju, pa sad još uvek vozim polovnog keca (legalnog!), dok se ostali na raznorazne CG-Kosovo hopa-cupa egzibicije navozaše do mile volje!
I sta ti fali? I ti kao i onaj u golfu 5 prevezete dupeta od tacke A do tacke B i izadjete iz kola.Cast pojedincima koje hirurski treba odvajati od autmobila

Sa druge strane sumanjam da bi ti se neki od lokal kombajnera zeleo da pohvali koliko ih je to planinarenje kostalo, kada bilo koji ozbiljniji kvar na boljim kolima kosta vise od tvog keca.
Dovoljno mi je saznanje da ono što se javno izloži na berzi, nije nelegalno ovde u zemlji, jer bi vrlo brzo bilo raskrinkano.
Znas kako kada su nekim vidjenim clanovima foruma maznuli skupe masine, ovde su ljudi bili besni, ogorceni, kleli lopove itd, a verovatno nedugo nakon toga je isto tako neki bugarski, rumunski, ili ko zna ciji biciklista zeljan ustede bio miran sa novim delom koji nije maznut u njegovom komsiluku.
Ja lično mislim da prva varijanta ne vodi ničemu...
Naprotiv jedino ona vodi negde, sve ostale samo anesteziraju i ostavljaju te u nekoj cauri.Ta prva varijanta te stavlja na zemlju, natera te na zrelo razmisljanje i o svojim realnim(!) potrebama, o svojim trenutnim realnim(!) mogucnostima, a ono sto je najbolje, motivise te da svoje mogucnosti povecas, da ulozis u sebe, svoje znanje, vrednost na trzistu rada, da iznadjes nacin da zaradis vise, ako zelis preko onoga sto trenutno mozes.Zasto je lakse miriti se sa time da ce ti dzepovi uvek biti vetroviti, nego sa cinjenicom da u bliskoj buducnosti neces voziti preskup bicikl?
Nije tako redak slucaj da se ljudi zalete, kupe nesto sto ne mogu da odrzavaju pa posle budu u problemu.Mada to je mnogo karakteristicnije za gospodu na cetiri tocka, jer tamo cak i uz sva postapanja improvizovanja i snalazenja, nije tako lako amortizovati trosak kroz padanje u klasi delova kao kod nas ovde...