Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 26 September 2011 - 05:47 PM
Sad sam zvao njegovog oca,covek mi se naizvinjavao i rekao da mu posaljem kocnice i da cu dobiti pare.Mislim da ga treba izbaciti sa foruma bas zbog toga sto je znao da prodaje nesto,coveku sa foruma.
Sva sreca pa su mu roditelji normalni ljudi. Na koga li se on izmetnuo?
Sacekaj kraj price, a onda lepo okaci na Trange-Frange, da se i ostali ne izvuku deblji kraj poput tebe.
E ako je za menjac rekao da slika zna da zavara sta li ce za sto i kusur oira da kaze.
Vorda bre nisu oiri, nego Oro. I to K24.
Postavljeno 26 September 2011 - 07:13 PM
People forget, fast
Postavljeno 26 September 2011 - 07:50 PM
Posto sam imao slicna iskustva, jednog "mangupa" sam na kraju kostao vise nego sto me je on zavrnuo.
Cilj igre - iznervirati i naterati prevaranta da plati, duplo.
Svako od nas ima bar po jednu prepaid karticu koju koristi za oglase, svalerke ili kao backup liniju, neki za sve navedeno.
Par nas, pogleda sledece redove (preuzete sa Pavletovih oglasa):
"Pozovite za informacije!
Pavle Randjelovic
063 7 743 866
[email protected]"
Vauu, "Pozovite!"?
tip-tup-tip-tip-tup-tip...tup...tup-tup-tip...
Halo, rode, kolko ti taj volan/bajk/felne... Ahaa... A jel moze to nize? A valja li to?
Hmmm, ne znam... Posalji ti to meni na narednu adresu: (bele strane/google maps, birati po izboru)
Sutradan:
Jes poslo ti to?
E super, bas mi je frka... sklapam nekog krsa pa ono...
Posle 5 dana...
Pavle, izvolite natrag Vas paket, to Vam dodje 550-1200 dinara za postarinu zbog povrata. Prijatno.
*Nemojte samo svi sad da nagrunete, polako, da se otegne ovo do NG pa da vidimo kad ce posle da
*Obratiti paznju i na to da ako obrise oglase odavde, pojurimo ostale na kupujem-prodajem i slicnima.
Postavljeno 26 September 2011 - 09:17 PM
On je u oglasima napisao da su extra a kada sam ga zvao rekao je da su perfektne.Kad sam ih dobio,bile su malo vise izgrebane za izraz perfektno ali to mi nije toliko smetalo.Naravno da sam svestan da kada kupujem polovnu stvar,to nije novo pa samim tim mora da ima posledice koriscenja.
Puno puta sam se uverio da pojam perfektno relativna stvar i da sve to zavisi od prodavca do prodavca.
Ove bi ocenio sa dobro za vizuelni izgled. Ali...
Deo koji ide sa jedne strane na korman a druge je poklopac posude za ulje drze dva suplja imbus srafa.On je jedan od njih nekako pocupao ili sta vec i rupu napunio tecnim metalom.Kad su mi kocnice stigle,ulje je vec izaslo jer se poklopac posude drzao samo sa jedne strane.
Postavljeno 26 September 2011 - 09:42 PM
Nesto mi govori da mu nisu htele da koce na nivou, pa je resio da ih zavalja.Kad su mi kocnice stigle,ulje je vec izaslo jer se poklopac posude drzao samo sa jedne strane.
Strateg.Da je pametan da ode u PR vode, smlatio bi Sapera i Krstica zajednoon je te slike stavio pre godinu dana,kada je i kupio kocnice.
Postavljeno 26 September 2011 - 09:53 PM
Postavljeno 27 September 2011 - 02:09 PM
Postavljeno 27 September 2011 - 02:34 PM
Aaaaa pa to je scoot ali nije elektricnihttp://www.polovniautomobili.com/oglas1488973/scott_scout/#2
Em ni s od scott-a em mislim da je ovo mnogo
Postavljeno 27 September 2011 - 04:15 PM
Pazi alu su lukavi,na vilu na navoj stavljaju adaptere za Ahead lulu.hahhaha koliko vredi ovaj bajs?
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika