Ovde si na zalost u pravu.Ubio mene Isus licno ako on ne postane ministar u nekoj buducoj vladi ...
Možda i generalni direktor prodaje u nekoj delta - koka-kola - johnsson&johnsson korporaciji!
Posted 26 September 2011 - 01:55 PM
Ovde si na zalost u pravu.Ubio mene Isus licno ako on ne postane ministar u nekoj buducoj vladi ...
Posted 26 September 2011 - 02:36 PM
Ima tu jedna muka.Ako je bio u stanju da slika novu lulu u kutiji, pa posle tu sliku nove nakon godinu dana koriscenja okaci uz oglas, da li je tesko zamisliti da ti je dao pogresnu adresu (npr. adresu nekog svog prezimenjaka kojih verovatno ima na stotine) ... Ako se ovo ispostavi kao tacno, najlakse je da ga prijavis policiji, oni po sluzbenoj duznosti imaju obavezu da ti omoguce da ga tuzis ...evo,sad sam saznao i adresu. lagano mi je dao neku levu adresu da mu vratim kocnice. pa,kad se vrati sa putesestvija,vidimo se.
Posted 26 September 2011 - 02:37 PM
Posted 26 September 2011 - 03:05 PM
Posted 26 September 2011 - 03:37 PM
Posted 26 September 2011 - 03:55 PM
Posted 26 September 2011 - 04:02 PM
E ako je za menjac rekao da slika zna da zavara sta li ce za sto i kusur oira da kaze.
Posted 26 September 2011 - 04:06 PM
Pa ne znam, za ocekivati je barem kraci esej sa sf elementima.Ko zna mozda su kocnice stvarno kidnapovali mali zeleni, vozali ih po Marsu, slomili, pa pokusali da poprave i to loseE ako je za menjac rekao da slika zna da zavara sta li ce za sto i kusur oira da kaze.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users