Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 22 September 2011 - 01:18 PM
Problem je u sistemu oglasavanja, i zloupotrebi istog.Ako je ovaj konkretan slucaj u pitanju zloupotreba je (pre)gruba rec, ali nisam mogao da smislim bolju.Ovo oglasavanje je nekomercijalno, a korisceno je u komercijalne svrhe.
Sa druge strane kada su u pitanju prodavci gaca i majica zloupotreba je preblaga rec.Od njih ljudi koji zele nesto da prodaju ili pazare ne mogu da zive na berzi ...
Postavljeno 22 September 2011 - 08:00 PM
Koliko vidim sa slike, ima U-Turn i Motion Control - to jeste Race. Team je opremljen sa BlackBox Motion Control damperom kako ja znam?Pa, osim sto Reba NIJE Race model, nista...
Ne znam gdje si vidio U-Turn na toj Rebi, a Motion Control krece od Tore 318 pa navise...
Reba Race ima eksterno podesavanje "Gate-a" a kako ova to nema, znaci da je SL!
Koliko sam ja uspeo da iskopam po netu to je Reba race za 2010,mada isto izgleda SL modela za 2011.Stavio sam da je Race jer mi je prodavac rekao da je bicikl kupio prošle godine,pa sam zbog toga a i zbog informacija preko neta pomislio da je Race...
Desna strana na "Race" modelu izgleda ovako:
http://t1.gstatic.co...r8PBLgU2BsZ7jUy
Pozdrav
Postavljeno 22 September 2011 - 08:11 PM
Postavljeno 23 September 2011 - 05:24 PM
Hvala na informaciji,stvarno je bila nenamerna greška,nisam obratio pažnju na lock-out.Pozdrav
Vjerujem, samo sam komentarisao da ipak nije Race model, sto se mene tice cijena i stanje su skroz OK...
Pozdrav
Postavljeno 24 September 2011 - 06:46 PM
Postavljeno 25 September 2011 - 01:37 AM
Naravno i:....Poslao mi ga brat iz Nemacke,ali mi je mali(ili veliki),pa reko da ne skuplja prasinu.Vec vidim kako bi ovakav oglas izgledao na Limundu kod prekaljenih prodavaca: "Merida, ko se razume znace sta je ovo" i onda lupi neku cenu samo za "poznavaoce"
Postavljeno 25 September 2011 - 02:10 AM
Postavljeno 25 September 2011 - 09:28 AM
Ovo je cist sleparluk.Posto je iz Nisa,tek mi se ne isplati da idem kod njega jer imam 250km a posto je verovatno slepac,to mi ne bi nista pomoglo.Nije stvar novca vec u principa jer ovakvi forumi su napravljeni da bi se ljudi slicnih interesovanja druzili i razmenjivali iskustva i znanje.On je to iskoristio da bi zaradio smesnih 115 evra.
Neka ti sluzi na cast,KLOSARU.
Postavljeno 25 September 2011 - 09:40 AM
a mozda je i zaboravio da ih je sam polomio, pa se sad kao kroz maglu prisecaprvo rekao da je mozda u transportu polomljeno ali i da je moguce da je tako i poslato.
Ti se ljuti koliko hoces, al Pavle je ministar za nauku, regionalni razvoj i infrastrukturu u najavi.Obrazovan, ima manire, nivo, a mazne ti i oci iz glave
Elem trebao si da citas temu, vec se proslavio na slican nacin ...
Imas adresu => imas kucni telefon => imas priliku da mamu i tatu upoznas sa pustolovinama sopstvenog podmlatka, pa sad ako je istina da kruska ne pada ispod jabuke onda nema efekta, ali bar si pokusao, a ako su ga zamenili u porodilistu, ili se izmetnuo na komsiju onda ga mozda oni prevaspitaju, a mozda i dobijes pare nazad ... Uglavnom to te ne kosta nista.Posto je iz Nisa,tek mi se ne isplati da idem kod njega jer imam 250km a posto je verovatno slepac,to mi ne bi nista pomoglo.
Postavljeno 25 September 2011 - 09:52 AM
Hocu samo da vas upozorim na decka sa nick-om Pavle93 iz Nisa,da je klasican prevarant i olos. Dao je oglas za Formula Oro kocnice i kako je napisao u extra stanju.Kada sam ga pozvao,potvrdio mi je da su kocnice extra. Rekao sam da mi posalje ali kada sam ih dobio video sam da ne samo da nisu u stanju u kakvom je naveo vec su polonljene pa lepljene tecnim metalom. Dosta toga sam narucivao i nikada do sada nisam imao ovakvo iskustvo. Razumem da nemogu da budu nove i da imaju neku ogrebotinu ali ovo je sramota. Pozvao sam ga odmah i on mi je prvo rekao da je mozda u transportu polomljeno ali i da je moguce da je tako i poslato.Posto je jedva pristao da primi nazad kocnice,dao mi je adresu ali vec deset dana ne podize paket i ne javlja mi se na telefon,pa ce mi se paket verovatno vratiti.
Ovo je cist sleparluk.Posto je iz Nisa,tek mi se ne isplati da idem kod njega jer imam 250km a posto je verovatno slepac,to mi ne bi nista pomoglo.Nije stvar novca vec u principa jer ovakvi forumi su napravljeni da bi se ljudi slicnih interesovanja druzili i razmenjivali iskustva i znanje.On je to iskoristio da bi zaradio smesnih 115 evra.
Neka ti sluzi na cast,KLOSARU.
Kao sto je kolega pri3rak rekao, vec se proslavio. Uvalio je Deore menjac, na isti takav nacin (u zalosnom stanju) jednom clanu foruma. Ja sam hteo da uzmem tockove za druga od njega, ali kad sam procitao to za menjac odustao sam.
Postavljeno 25 September 2011 - 10:13 AM
Jbg,ima previse strana mrzelo me da citam sve. Jos mi je lagano rekao da proverim na forumu kako on nikoga nije zajebao.
Dajte adresu,mozda i skoknem do Nisa.
Postavljeno 25 September 2011 - 10:45 AM
Budala.Mozda je napredan u matematici ali je teska dijabola cim misli da vredi da te neko iskrivi od batina za smesnih sto i kusur evra.Cimni Vordu, mozda jos uvek ima generalije.
Vidno je uznapredovao u pravog Con Artist-aJos mi je lagano rekao da proverim na forumu kako on nikoga nije zajebao.
Dajte adresu,mozda i skoknem do Nisa.
2 članova čita ovu temu
0 članova, 2 gosta, 0 anonimnih korisnika