Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 27 August 2011 - 11:06 AM
J. mere: set
Pakovanje: 1
MP cena: 17.005,82 16.185,00
pre mozda 2meseca pogon je bio 12-13k
5500km-2010
6400km-2011
3800km-2012
6080km-2013
7660km-2014
8500km-2015
5000km-2016
Moj zanat mi je dao vrh sa koga ću pasti“... Ako ste dostigli vrh, onda i pad može da bude veličanstven!“ D.V
Postavljeno 27 August 2011 - 09:29 PM
http://www.cikloberz...ow.php?id=46397
------------
Biciklom na posao
Postavljeno 28 August 2011 - 12:12 AM
Malčice izguljen, tek po koja tačkica, ali je zato i cena niža...
http://www.cikloberz...ow.php?id=46397
Pre svega skroman oglas sa još skromnijom cenom! =D>
Ukoliko za 15-20god rešiš da sklopiš retro-made in PRC Scott
sada je prava prilika da ga kupiš za "samo" 85e!
Možda bi trebalo da ga upariš sa ovim sedištem pa izvučeš i neki popust:
http://www.cikloberz...ow.php?id=45793
*KUPUJEM GIRVIN VECTOR ILI NOLEEN SUSPENZIJU
Postavljeno 29 August 2011 - 08:09 AM
Želeo ja to ili ne i sam sam u nekom smislu deo ove teme...
Neću dužiti samo želim karatko da odgovorin na ono što se tiče nas u Shopu i vile o kojoj se priča.
Kao što sam razgovarao sa momkomm koji je trenutni vlasnik vile, vila ako je Oliverova za tu vilu mogu da potvrdim da je servisirana. Oliver je kod nas odradio full service vile u martu mesecu. Kako Oliver ima samo taj jedan bajk i njega vozi na asfaltu, pripremama, trkama i ostalim treninzima, te kao teži (krupniji) vozač više haba delove, onda se može očekivati da je vila spremna za "lakši" servis tipa promene ulja i dust wipera. Kako bih situaciju malo smrio, predlažem da vilu treba doneti na servis, a mi ćemo vilu kao ovlašćeni servis servisirati sa popustom uz dogovor sa vlasnikom iste.
To je nešto malo što mi možemo uradtiti kako bi pomogli da se trenutna situacija oko vile reši.
Srdačan pozdrav svima!
Boris
Postavljeno 29 August 2011 - 08:26 AM
servis vile, to se i moglo zaključiti zbog farbe koje je ogrebana na mestu sa koga se bušrinzi vade
Ako su te ogrebotine nastale od skidanja gumica, alat koji je korišćen za taj rad je verovatno neka cigla ili kamen.
I ako je ovo 9.5 od 10, voleo bih da vidim šta je 5/10.
Pre svega, ovo je nastalo prilikom pakovanja bajka u kola i putovanja na trke!
Ko misli da je ovo od skidanja dust wipera taj zaista nema pojma o servisiranju vila!
Ubrzo ću vam postovati kako se to radi kako bismo sve dileme razrešili.
Pozdrav!
Postavljeno 30 August 2011 - 02:37 PM
Postavljeno 31 August 2011 - 01:07 PM
2011: 6021 km
Google Picasa album: http://picasaweb.goo...avle.specijalac
Putopisi sa mojih ciklotura: http://pavlerandjelovic.wordpress.com/
Postavljeno 31 August 2011 - 10:40 PM
Postavljeno 31 August 2011 - 11:44 PM
covek prodaje NOVE rotore koje je
kupio pre mesec dana i ima i racun i kutiju.
cikloberza 31.08.2011
verovatno nije bio na nastavi onog dana kad je
drugarica uciteljica objasnjavala pojam NOVO
pa mu nemojte zameriti, molim Vas![]()
Valjda verujete vise onome sto je napisao nego svojim ocima
Koji deo oglasa nisi razumeo???
Jedan rotor je koristen vrlo malo (presao sam sa njim 30ak km, ko se i malo razume u mtb delove ce to videti i sam), tako je i napisano u opisu oglasa, drugi je u potpunosti nov (nikada montiran, nema ni jednu ogrebotinu). Naime, hteo sam svoje shimano masinice koje sam ranije imao na biciklu da zamenim sa Avidovim, a jedini nacin je bio da ih kupim u original pakovanju koje ide zajedno sa diskom. Znaci posto sam hteo da zadrzim svoje stare Shimano diskove koji trenutno rade sa novim Avid masinicama, to bi znacilo da imam dva Avidova rotora viska. E pa njih i prodajem. Jel sad jasnije malo? Ili treba i da nacrtam mozda?
Postavljeno 01 September 2011 - 05:39 AM
Ne moraš da crtaš,ali možeš da napišeš da je POLOVAN,a NE NOV-bar ovaj sa slike,koji nije nov,jer je korišćen,30 km,ili koliko već...E pa njih i prodajem. Jel sad jasnije malo? Ili treba i da nacrtam mozda?
A onda dodaš,u odličnom stanju,malo vožen,KAO nov,itd...
Postavljeno 01 September 2011 - 07:01 AM
Postavljeno 01 September 2011 - 07:42 AM
Ako prodaje,mora biti jasan,a ne da se tumači ko lektiraJeste da ljudi svasta lupetaju po oglasima i shvatanje stanja u kom se nalazi roba im je malo cudno...Al navrzli ste na coveka iako je sve lepo objasnio u oglasu.
Naslov oglasa ukazuje da prodaje novu stvar,a stavio je slike polovnog rotora
U tekstu oglasa pored polovnog nudi i nov rotor,a slike novog nema
Dilema:Da li je novo-NOVO(nekorišćeno,kao iz radnje),ili je novo ono što on smatra novim,i što je vozio,kako kaže,30 km?
Postavljeno 01 September 2011 - 08:22 AM
Ako prodaje,mora biti jasan,a ne da se tumači ko lektiraJeste da ljudi svasta lupetaju po oglasima i shvatanje stanja u kom se nalazi roba im je malo cudno...Al navrzli ste na coveka iako je sve lepo objasnio u oglasu.
Naslov oglasa ukazuje da prodaje novu stvar,a stavio je slike polovnog rotora
U tekstu oglasa pored polovnog nudi i nov rotor,a slike novog nema
Dilema:Da li je novo-NOVO(nekorišćeno,kao iz radnje),ili je novo ono što on smatra novim,i što je vozio,kako kaže,30 km?
Не, то се зове као ново, оде је специфично што је један нов а један полован, то може да се узме као олакшавајућа околност, а и објаснио је у опису, тако да је ово ок по мом мишљењу, с тим што би још коректније било да је написао "као ново" уместо "ново".
Postavljeno 01 September 2011 - 10:24 AM
Cena jednog rotora je 15evra. Kupljeni u Capriolu. Jedan (na slici) je vrlo malo koristen, drugi je nov u potpunosti. Imam racune i original pakovanja od oba.
Za ostale informacije kontaktirajte me telefonom.
Ne znam kome treba jasnije od ovoga.Sve je taksativno rekao.E sad sto u naslovu nije svima ovo pevao na uvce jbg. ne moze se bas svakom da ugodi ...
Postavljeno 02 September 2011 - 11:23 AM
Naime, hteo sam svoje shimano masinice koje sam ranije imao na biciklu da zamenim sa Avidovim, a jedini nacin je bio da ih kupim u original pakovanju koje ide zajedno sa diskom. Znaci posto sam hteo da zadrzim svoje stare Shimano diskove koji trenutno rade sa novim Avid masinicama, to bi znacilo da imam dva Avidova rotora viska. E pa njih i prodajem. Jel sad jasnije malo? Ili treba i da nacrtam mozda?
Drugari, aj neka mi neko objasni sta je to "masinica",
Postavljeno 02 September 2011 - 05:14 PM
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika