Lukavi prodavci i tako to na tu temu...
Postavljeno 22 August 2011 - 09:51 AM
Postavljeno 22 August 2011 - 09:54 AM
2010: 3582.6 km 2011: 7022.0 km 2012: 6487.9 km 2013: 7271.3 km 2014: 6xxx km
http://zeljkov.wordpress.com
Postavljeno 22 August 2011 - 10:00 AM
Jesu,i kurtu i murtu.I Prodza i Tomu i tako to.Meni je stigao bajs sav izubijan aksom a znam da nije bio takav zato sto je pakovanje pocepano.Zato ako se moze ode se licno i nema greske.Ja sam skoro od svih trgovaca uzimao delove.I ja i brat,i jedino me kolega sa foruma zeznuo,tj.poslao deo u stanju kakav nije bio na slici.Ako mu je ponudio odma da vrati vilu sto nije prihvatio.Jovanu, odnosno Damira su već u ovoj temi prozivali...
Postavljeno 22 August 2011 - 10:30 AM
Pazljivo sam i sa prilicnom zainteresovanoscu procitao par zadnjih iznosenja stavova...
Ovde je sve jasno.
Pozdravljam vas.
Postavljeno 22 August 2011 - 10:43 AM
servis vile, to se i moglo zaključiti zbog farbe koje je ogrebana na mestu sa koga se bušrinzi vade

Ako su te ogrebotine nastale od skidanja gumica, alat koji je korišćen za taj rad je verovatno neka cigla ili kamen.
I ako je ovo 9.5 od 10, voleo bih da vidim šta je 5/10.
Postavljeno 22 August 2011 - 10:48 AM
Pa??? Kakve to veze ima, ako se čoveku isplati da kupuje robu sa berze u Sao Tome e Principe, putuje tamo i nazad, a onda je "preproda" u Bosni ili bilo gde, šta nas to interesuje? Ja sam takođe kupovao od Damira, i sve je bilo skroz ok, u super stanju, ali ako neko takve reputacije napiše 9 (ili 9,5) od 10 kao ocenu izgleda, a dođe amort izgreban i zafarban, onda to nije u redu.P.P.S. Zamsilite kakvim se zelenašenjem dotični bavi kada mu se isplati da dolazi u Srbiju i kupuje delove i bicikle kako bi ih prodavao u Bosni!
Znači kad Boris odradi servis vile, onda mora da skine i farbu sa nje, jer drugačije ne može niti ume?! Čisto sumnjam da se Boris nije već ispraksovao s tim......odradio kompletan servis vile, to se i moglo zaključiti zbog farbe koje je ogrebana na mestu sa koga se bušrinzi vade.
Inače, skoro kupim nešto od takođe poznate "face" sa Berze, dodje nešto što mi se jako dopalo, i nešto što mi se nije baš svidjalo, čujemo se, prodavac kaže ok, nikakav problem, šalji nazad, ja platim poštarinu, on mi pošalje zamenu, sve super.... 300 din za razmenu delova, super kontakt očuvan!
PS: Preteče me malo nblexel ali je poenta ista... I tek sad vidim da sam citirao Jovanu, nadam se da se neće ljutiti...
Postavljeno 22 August 2011 - 11:20 AM
Postavljeno 22 August 2011 - 01:08 PM
Postavljeno 22 August 2011 - 01:24 PM
Postavljeno 22 August 2011 - 01:41 PM
Po toj logici,zašto ne i petog-šestog ili sedmog-osmog...itdSve se slazem sa tobom. Samo to "odmah" je proslo 2 dana dok je covek preuzeo viljusku i pozvao Borisa i saznao da servis nije uradjen. Pitanje je da li je mogao pre nesto da sazna a dan-dva gore dole u ovoj prici ne znaci nista. Ako je prodavac bio spreman da vrati novac prvog ili drugog dana zasto ne bi i treceg i cetvrtog?
Pa ne živimo u Zimbabveu,sa par telefonskih poziva u roku od 10 minuta se mogao čuti sa Borisom.U svakom slučaju pao mi je kupca,samo mislim da je trebao odmah da vrati vilu,a ne da čeka četiri dana.
Postavljeno 22 August 2011 - 01:55 PM
Na kraju krajeva, viljuska je bila u istom stanju i prvog i petog dana.
Postavljeno 22 August 2011 - 02:09 PM
U pravu si,svi mi imamo zivote nevezane za biciklizam i radimo neke druge stvari i poslove.Ali zasto verovati nekom apriori,zato sto je kupac?Ma koliko da je zauzet covek moze da nadje vremena da proba ispravnost investicije od 250 i kusur evra.Ono sto ja hocu da kazem je da je bespotrebno cekao od momenta kada je od Borisa saznao da nije radjen servis na vili do poziva Damiru puna dva dana!A zasto ne i petog-sestog? Niko ne pita da li covek radi jos nesto u zivotu sem sto je kupio viljusku? Mozda je imao posla, mozda je daleko bilo bio bolestan, mozda je radio po 14 sati dnevno... Nije viljuska jedina i prva stvar u zivotu pa da se ceo zivot vrti oko nje i da mora da bude namontirana i probana istog trenutka kada je stigla.
Na kraju krajeva, viljuska je bila u istom stanju i prvog i petog dana.
Postavljeno 22 August 2011 - 03:12 PM
Postavljeno 22 August 2011 - 03:16 PM
Postavljeno 22 August 2011 - 04:19 PM
Iz Sarajeva sam, kupio sam novi bicikl u Sremskoj Mitrovici, i trenutno je kod Jugoslava, koji se ponudio sam da izvrsi posredstvo (jer nisam platio sve odmah), bez apsolutno ikakve naknade... Tako da prica o preprodavanju bicikala ne drzi vodu
0 članova čita ovu temu
0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika