Pihtije i biciklizam
#21
Postavljeno 23 November 2008 - 12:28 AM
ni kačamak, ja volim kačamak a ne volim pihtije, a ti verovatno ne voliš
kačamak al zato pihtije piješ i dok voziš bajs. Sto ljudi,sto ćudi,nećemo
više o ukusima, vraćamo se na temu, dakle: PIHTIJE i vaša iskustva sa istim.
#22
Postavljeno 23 November 2008 - 12:32 AM
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
#24
Postavljeno 23 November 2008 - 12:36 AM
Hahah,ti bar priznaješ da si vozio "drogiran" pihtijama.
A ne kao onaj jedan što cepa MTB 50km/h strejt
Zaboravio si kačamak sa pihtijama u bidonu....To je ključ uspeha... Same pihtije bez kačamaka to ti je kao snaga bez kontrole To samo ninđe znaju...
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
#26
Postavljeno 23 November 2008 - 12:43 AM
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
#28
Postavljeno 23 November 2008 - 01:40 AM
#29
Postavljeno 23 November 2008 - 09:55 AM
Kacamak
Čorbast pasulj volem,
sa rebarca suva,
Svetozar ga kuva
da te Bog sačuva
Samo misliš na jelo ... Nastaviš li da jedeš u tim količinama, Lirik će biti
preslab na proleće da te nosa po brdima i dolinama Ima da pukne čim
sedneš na bicikl.Poslušaj prijateljski savet, izbaci kačamak iz jelovnika, i što
pre se prebaci na pihtija-dijetu Samo pihtije mogu spasiti tvoj budući
amortizer.
#31
Postavljeno 23 November 2008 - 12:01 PM
Dorucak - Neka przenica sa paprikama iz tursije, crni luk, cvarke, hleb i kiselo mleko
Rucak - Specijalitet Srbije - Kupus sa mesom(da nekazem meso sa kupusem) + proja
Vecera - neznam dali cu biti ziv za vecereu
p.s Mene ne sekira kako ce amortizer da se ponasa na terenu, sekira me njegov dolazak. Daleko je mart/april. Ima da poludim
#32
Postavljeno 23 November 2008 - 12:05 PM
Pazi jelovnik za danas
Dorucak - Neka przenica sa paprikama iz tursije, crni luk, cvarke, hleb i kiselo mleko
Rucak - Specijalitet Srbije - Kupus sa mesom(da nekazem meso sa kupusem) + proja
Vecera - neznam dali cu biti ziv za vecereu
Kiselo mleko i čvarci mmmmmmmmmmm
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
#33
Postavljeno 23 November 2008 - 12:46 PM
Doručak: margarin,džem,kilo leba,kilo mleka
Ručak: pilećina sa krompirom,zelena salata,zagrevanje za večeru
Večera: pečenje od slave + maybe njihovo kralj. visočanstvo - PIHTIJE
I planiram da uz ovo pečenje popijem hladnih piva dok mi noge ne otkažu
Biodizel da smanji čVarkove jer počinje da bivstvuje gojazan, a Ariot da poveća
količinu hrane i uživanja u istoj kako bi prekratio vreme dok ne stigne Lyrik
#36
Postavljeno 23 November 2008 - 01:06 PM
Ručaću (nadam se) neku teletinu sa krompirićima i kupus salatu
Večera ... e to stvarno ne znam...pa nisam vidovit.
Sv. Arhangel Mihailo je posna slava...Kakvo pečenje Sveto...riblje
Volan ću da uhvatim tek predveče ako bog da pa da malo pedalamo i mi ješni
Pozz Sveti i Ariothu gurmanima
I još za Svetu =D> =D> =D> =D> =D> ... razumeće on
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
#38
Postavljeno 23 November 2008 - 01:18 PM
Sv Arhangel Mihailo jes' posan bio, al drug kod koga idem mrsi svake
godine, nevjernik jedan Pečenje i ren se žderu na tone, a tekućina
toči u hektolitrima A tek kakve kolače pravi njegova keva, evo voda
mi kreće na usta od količine fila u njima Najavljuju i neku vruću
pogaču i domaći kajmakčalan, pa gde to da propustim jbt Volan ću
da idem o'ma da ufatim i malo da ga rotiram vežbajući barspin, dok
ne dođe vreme da obučem košuljicu i odem na krkanluk
Ariot, all mountain gurmanu, jes, 23. novembar je u znaku hrane i predlažem
da ga od sad slavimo kao praznik ždranja svake godine!
#39
Postavljeno 23 November 2008 - 01:54 PM
I još jednom =D> =D> =D>
Kad se ćaše po zemlji Srbiji,
po Srbiji zemlji da prevrne
i da druga postane sudija,...
o__
_.>/ _
(_) \(_)
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika