Jump to content


Photo

Humanitarne donacije za udruženje osoba sa invaliditetom

donacije

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Branko67

Branko67
  • Members
  • 6 posts

Posted 21 January 2021 - 04:48 PM

Poštovani!
Najpre bih hteo da Adminima i svim ćlanovima foruma poželim puno zdravlja sreće i poslovnih uspeha u 2021 godini i da Vam se zahvalim što ćete dozvoliti da postavimo naš post na Vašem forumu i štp ćete izdvojiti Vaše dragoceno vreme da pročitate moju molbu.
Pišem Vam u svoje ime i u ime Udruženja osoba sa invaliditetom "Feniks" iz Beograda, čiji sam predsednik
Želim da Vas ljubazno zamolim za poklon donacije u vidu izrade bicikala kao sa fotografije i opreme za bicikliste kacige koje svetle noću, mačijih očiju, svetlece signalizacije za bicikle, bicikla sa tri točka ili tri točka za osobe sa invaliditetom . Ja lično verujem da postoje još uvek dobri ljudi koji veruju u novogodišnju i božićnu magiju darivanja, kada se dobro dobrim vraća i kada  dragi Bog na sebi svojstven način nagradi darodavca.
Najveći deo naših članova čine izdržavana lica koja žive od socijalne pomoći,koja je nedovoljna za podmirivanje osnovnih životnih potreba.Pošto smo prepušteni sami sebi nadamo se da cete učiniti za nas veoma značajan i human gest.
Ukratko o našem Udruženju:
Udruženje "Feniks"  je dobrovoljno, nevladino i neprofitno Udrauženje, osnovano na neodređeno vreme radi ostvarivanja ciljeva u oblasti promovisanja i pomoći osobama sa invaliditetom Srbije svih kategorija. Naše Udruženje okuplja osobe sa invaliditetom iz svih gradova Srbije bez obzira na oblik,stepen i vrstu invaliditeta.
Udruženje pribavlja sredstva od dobrovoljnih priloga, donacija, zaveštanja , poklona, finansijskih subvencija pomoći drugih srodnih humanitarnih organizacija, Od 2011 smo članovi Svetske Unije osoba sa invaliditetom sa sedištem u Istanbulu,
Našem Udruženju su neophodna i novčana sredstva za kupovinu sledećih invalidska pomagala;
1) POMAGALA ZA KRETANjE :elektromotorna kolica, invalidska kolica, dečija kolica specijalne izrade, invalidska kolica sa posebnim podešavanjima za decu.
2)OPREMA ZA KUPANjE : toaletni nastavak sa osloncem za ruke,i stolica za kadu rotacijska,
daska za kadu, tuš stolica, toaletna invalidska kolica, lift za kadu akumulatorski, ručke za kadu.
3)POMAGALA ZA HODANjE : hodalica sa četiri točka, hodalica sa četiri noge na podešavanje, štap sa četiri noge na podešavanje, razne proteze, podlaktna štaka na podešavanje.
4)ANTIDEKUBITALNI PROGRAM: anatomski jastuk za spavanje, antidekubitalni dušek standardni sa kompresorom, antidekubitalni jastuk za inv. kolica,
5) NOVAC - Novac za opstanak Udruženja,kupovinu specijalne hrane, lekova, vitamina, gore pomenutih pomagala, uplatu rehabilitacionih - banjskih tretmana i svega ostalog što je neophodno.
Ako Vi želite ili kojim slucajem poznajete neku osobu ili firmu koja bi bila u mogućnosti da nasem Udruženju donira i novcana sredstva bili bi smo Vam neizmerno zahvalni
Sledi broj  dinarskog računa Udruženja pro kredit banka 220-115366-90
S poštovanjem.
Udruženje osoba sa invaliditetom " Feniks"
PIB:106642635
MATIČNI BROJ:28014996
Predsednik udruženja.
Prof.Branko Jokić (distrofičar)
https://udruzenjefen...="Bicikle.jpg">
 


  • 2

#2 Suncokret

Suncokret
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 226 posts
  • LocationLeva obala Save

Posted 25 January 2021 - 12:29 AM

Svako dobro zelim i nadam se da cete skupiti sredstva. Na ovom forumu ima mnogo dobronamernih i humanih ljudi.


  • 0




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users