V=voda , F=hrana

#######
Juče popodne sam biciklom obišao deo puta, onaj od Drame pa prema velikom usponu ka skijaškom centru, da bih video da li ima vode kraj puta. Nisam se popeo skroz do gore (da se ne opterećujem 48 sati pre breveta). Vode ima, kažu, i tamo gore... U svakom slučaju, desetak km pre početka uspona postoji česma, tu ću da napunim vodu, ali sam, za svaki slučaj, ostavio i jednu flašu od 0,75 u grmlju nekoliko km nakon odvajanja od puta koji vodi u Bugarsku (19 km do ski centra). Računam i da neće trebati toliko vode, pošto će u to vreme biti rano jutro...
Nakon obavljenog posla, vratio sam se u bazu (grad Drama), ali bilo je još rano, tek oko 18h (a radnje ne rade sredom popodne, pa tako ni ja

), pa reših da vozim još, ali lagano... Krenuo sam ka Kavali, opet drumom kojim ćemo u subotu voziti, ali iz drugog smera. Ima dosta sela duž puta, voda nije problem, ali ostavio sam opet na jednom mestu (vrh brda iznad Kavale) jednu flašicu, ali i keks, crnu čokoladu i med.

Sve u svemu, napravih 140 km juče (sreda) popodne/uveče...
★
Znači...
Sa starta nosim vodu i hranu koje ću da potrošim do Kavale (150 km), tamo uzimam to sakriveno u žbunju, to me drži do početka uspona, na oko 200 km. Vodu punim pre uspona, imam i tu sakrivenu flašu, ako zatreba, a ješću neke "bars" tokom uspona i pri povratku u Dramu.
Sad (noćas) kad sam dolazio u Komotini (mesto odakle se startuje), ostavio sam kutiju slanih keksića na izlasku iz Drame (to će biti na oko 280 km), dobro će mi doći...

Vode ima usput, ali sam ipak na početku najvećeg uspona na toj deonici (oko 5 km dugačak) ostavio i jednu flašicu s vodom, za svaki slučaj...
Evo i nekih slika...
Uspon ka Ski centru

Pauza za jelo
upload image free
Kavala