Jump to content


Fotografije

Uvredljivi komentari, trolovanje i moderacija


  • Ova tema je zaključana Ova tema je zaključana
44 odgovora na ovu temu

#41 mirek200

mirek200
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1370 posts

Postavljeno 24 November 2020 - 07:43 PM

a, verovatno ne bi bilo ni ratova devedesetih, ni sranja posle.

 

Pa bismo i koronu drugačije, više zajednički, dočekali :)

OVo ne moras da verujes,nisam ni ja kada mi je receno, negde 87g. Moja zena je imala prijateljicu koja je bila iz Sarajeva i spavala je cak kod nas kada nije htela kod babe . Normalno dosao je njen otac u posetu nama,kao prijatelj ali ja sam znao zasto . Zato sto je hteo da izvidi kakav sam ja covek i da li postoji opasnost za njegovu cerku. Kada je shvatio kakav sam razvezao je jezik. U jednom trenutku je rekao-bice rata . Ja mu kazem da ne zeza bratstvo i jedinstvo i sve to,on se smeje. Posle je poginuo na Markalama.Znaci znalo se u visim krugovima samo smo mi bili ovce za manipulisanje.


  • 0

#42 omega

omega
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3347 posts

Postavljeno 24 November 2020 - 07:43 PM

Веома храбар тип. Било би занимљиво видети да ли би се усудио да тако провоцира и ,,софистицирано,, ко, јел’ ја?” вређа неке друге вернике и религије који нису толико толерантни у одговорима, напротив. Сад треба да му се титра овде на форуму. Зна тај врло добро шта и на који начин ради. Мире је реаговао како је реаговао и добио опомену. Реакција.
  • 1

#43 mirek200

mirek200
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1370 posts

Postavljeno 24 November 2020 - 07:59 PM

Dovoljno ludila ima u temi ekologija i recikliranje mada je tu sve u granici normale :D a i ta tema je neiscrpan izvor za pisanje.

 Pa pisi ko ti brani,nisi bas nesto pronicljiv,ja sam malo tu temu pokrenuo,da bih nekako skrenuo paznju ,jer je tema stvarno neiscrpan izvor za pisanje. Sta da  pokrenem,kako vozim na 3stepena svako vece, to nece nikoga zanimati. Nemoj osudjivati i suditi,forum je kao brak i odzak. Nema odzaka koji se ne pusi,nekada manje nekada vise,ali to je zivot,vazno je se miriti. =;  :smile:


  • 0

#44 zare

zare
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4276 posts

Postavljeno 24 November 2020 - 09:14 PM

Jel ja jos davno rekoh da doticni ne zna sta ce sa sobom i svuda se mesa, pa me doticni ispljuva. 

Valjda ste to do sada shvatili i ne znam sta vam vise treba da se preganjate sa njim kada on to jedva ceka. Iskuliras (da ne kazem sta i koga) pa neka prica sam sa sobom.


  • 2
.

#45 MTB021

MTB021
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 385 posts

Postavljeno 25 November 2020 - 02:20 AM

Веома храбар тип. Било би занимљиво видети да ли би се усудио да тако провоцира и ,,софистицирано,, ко, јел’ ја?” вређа неке друге вернике и религије који нису толико толерантни у одговорима, напротив. Сад треба да му се титра овде на форуму. Зна тај врло добро шта и на који начин ради. Мире је реаговао како је реаговао и добио опомену. Реакција.

Ne znam od ranije zbog čega pojedini imaju pik na "hrabrog tipa", nisam ispratio ali ovo poslednje jesam.

Okačio je link na tekst o opasnostima o širenju korone na verskim obredima. Skroz korektno. Ne zanima me da li je tekst o crkvi, religiji, marsovcima, ustašama... Nema ništa uvredljivo osim što je jedino trebao zaista iz poštovanja sačekati da bar dan sahrane Patrijarha prođe, jer morao je da razmišlja da će nečija osećanja biti povređena a time tekst i biti provokacija. 

 

E sad ono bitno, niti je index.hr ustaški već je prilično partizanski i pokriva ceo srpskohrvatski govorni region, niti vređa Srbe direktno proziva zbog istih stvari upravo i katolike. Sve apsolutno stoji, da su glavne verske zajednice i tu i tamo totalno van zakonske kontrole čak i dalje od toga, slepo i nerazumno se drže nekih drevnih običaja kojima ne da nije mesto u pandemiji, nisu ni potencijalni već glavni izvor i zaraze i smrtnosti i nerazumne opterećenosti zdravstenih ustanova i to veoma arogantno pošto ni ne učestvuju u budžetskim davanjima ali su uvek tu kada se treba lukrativno posrati na nauku, sekularnu državu, uređenje, ustav i zakone i ostalo što svetlim slovima piše a to nikako nije ni hrišćanski, stavljati tuđe glave u torbe. To mnogo više provocira jer se krši ustav član 11. i upravo to sekularno uređenje društa. Lično kršten sam i pravoslavac sam ali ovo je van svake pameti i daleko od svake vere u jedinstvo i boljitak naroda koji je trenutno u izuzetnom problemu, životi su ugroženi. Naravno da svaki građanin ima pravo da reaguje i zaštiti i poredak i zdravlje i naciju bez obzira da li se neko u hijerarhiji zajebao ili ne, to svakom od nas garantuje univerzalna deklaracija Ujedinjenih Nacija o ljudskim pravima član 18."Svako ima pravo na slobodu misli, savesti i vere"

A govor mržnje nema šta da traži ni na ovom forumu ni među ljudima uopšte i zakonom je sankcionisana, lično mislim da je opomena Miretu preblaga koliko god bio povređen, postoje privatne poruke, postoji ljudski i hrišćanski upozoriti objasniti edukovati usmeriti, a s tim da je @Ciklo to pristojno obrisao a nije čak ni pomerio u "prepirke", samo govori da nije ni prepirka u pitanju. Govor mržnje je mnogo veća opasnost i brže se rasplamsava nego li bilo kakav tekst na latinici ili lošeg tajminga ili o jebenom lizanju kašike i SVESNOM ŠIRENJU ZARAZE dok virus ne bira koga će da šalje na nebo. Alo koji vam je??


  • 5




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika