Jump to content


Fotografije

Bajs iz uvoza - održavanje


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
20 odgovora na ovu temu

#21 dlogin

dlogin
  • Members
  • Pip
  • 13 posts

Postavljeno 27 May 2020 - 05:18 PM

Sve u svemu, zaključak je da je menjač dosta izdržljiv, ali je preporučljivo da se radi redovan servis na 5000km, problem u tome je što je teže naći majstore kod nas da to odrade, ali može čak da se nađe polovan za oko 30-50e. Još jedan problem može biti ako se pokvari negde usput, mada ne bi trebalo, ako se redovno održava može godinama da izdrži.

Hvala svima na korisnim informacijama, evo još jedan koristan link, kako sa skida točak, pošto je bila tema da se malo teže
skida https://www.youtube....index=23&t=302s

U ovoj temi ima puno korisnih informacija o nexus menjaču, možda bi moderatori mogli da promene naslov u Shimanu Nexus menjač, pošto ja ne mogu da editujem naslov.

Ja sam još uvek u dilemi koji bajs da uzmem, što se više informišem, veća dilema, tako da ću još malo da razmotrim, ali svakako nije dobar termin za kupovinu bajs-a, sve dobro je otišlo van sezone. U međuvremenu mi se svideo još Trek 7.2 FX - takav bajs otprilike tražim, ali kod nas ima samo nov da se nađe i malo premašuje moj budžet, tako da još ne mogu da se odlučim, videću.


  • 0




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika