Jump to content


Fotografije

Koji bicikl za mene?


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
Nema odgovora na ovu temu

#1 NoReason

NoReason
  • Members
  • 1 posts

Postavljeno 23 June 2019 - 06:20 PM

Vec nedelju dana citam dosta o biciklama i koji bi meni odgovarao, MTB ili Treking, velicina tockova, materijal za ram itd... I sto vise citam to mi je sve gore da se odlucim, pa bi bilo super ukoliko bi mi neko iskusan pomogao.

 

Zapravo ja sam pre 4-5 godina vozio neki polovan krs, sa nekim teskim celikom i obozavao sam iskreno da potrosim po par sati dnevno i prelazio oko 50km u Bgu(posto se secam ruta, pa sam izracunao na google mapi) i to mi generalno nije tesko padalo a i voleo sam da vozim dosta brzo, sve dok skroz nisam pokvario bicikl da je mogao samo na staro gvozdje da ide i posle toga  sam izgubio naviku jer nisam imao drugi. Naravno tada nista nisam znao o biciklizmu, a i generalno bio sam mlad i sada u zadnjih mesec dana se pitam zasto ja i dalje ne vozim bajs jer iskreno obozavao sam to i nemam nikakav odgovor, pa mi je plan da uzmem novi.

 

Visok sam 180cm, tezak 72kg (ako je to bitno uopste)

Zelja mi je iskreno da prelazim mnogo vise od ovih 50km (Tipa iz jednog grada u drugi (tj preko 200km za dan)), znaci uglavnom asfaltirani putevi sa mnogo rupa(jelte Srbija je u pitanju).

Da biciklo bude udobno i svakako sto brze,

Budzet do 500evra.

Mada mozda i neki jeftiniji kao prvi bajs za prvih nekoliko meseci do godinu dana, da vidim sta meni odgovara mozda nije losa ideja ili odma uzeti sto bolji?

 

Nista ne znam pa mi stavrno treba pomoc, kako se ne bih zeznuo.


  • 0




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika