A zasto ne dok je pogon na bajsu, i pedala u vazduhu? Ako je pogon skinut, male su sanse da skines pedalu. Mada ja bih stegu zaobisao, ili ce ostetiti kurblu, ili ce izleteti. Stavi imbus kljuc, stani na njega, i drzi pritisnute kocnice. Sa ili bez poluge
бајс је расклопљен цео, само варијанта сталка или пода може, или да стављам погон у други бицикл, то ми је сад пало на памет. Свеједно сам скептик за тај начин из више разлога. Улаз шрафа је плитак и налази се са унутрашње стране, имбус ће испадати јер како је запекло, то још нисам видео, затим не може да с са те стране имбус стави у згодан положај да се стане ногом, једино ако није дугачак метар, али тада би се преполовио, онда немам идеју како да истовремено стојим на имбусу, држим стиснуте кочнице и пазим да се не преврнем и потискујем курблу у супротном смеру да се не врти... да је алу погон одавно бих га решио, овако ми још остаје да уз асистенцију и неку цевуљагу пробам да одвијем, евентуално неко скидање педале а остављање осовине у курбли, па онда...