Koliko vozite km?
Postavljeno 24 January 2006 - 06:16 AM
http://www.mtbfanatic.com
Postavljeno 24 January 2006 - 06:41 AM
Zimi (<6-7¤C) do pijace i kuci, mozda neka manja voznjica. Leti zavisi koliko slobodno vreme dozvoli ali neki prosek je 2:30 - 3h po voznji Sto se kilometraze tice, opet tesko pitanje, zavisi dal je asfalt, off-road, ima, nema jakog vetra...
Inace vozim Novi Beograd - Avala, Ostruznica - Dobanovci - kruzna staza, Ada, Kosutnjak, ... Ili sve to ukombinujem....
Postavljeno 24 January 2006 - 11:26 AM
Leti duga je to prica zagarantovano 20km do posla i nazad, u slobodno vreme gde god neko pozove svud oko Beograda.
Omiljena tura od Ade starim Obrenovackim pred ulaz u Obrenovac skretanje za Mislodjin, Drazevac, Vranic, Meljak, Ripanj, i Avalskim nazad kuci.
Duzina ture 90km.
Postavljeno 16 February 2006 - 07:02 PM
Od Kosutnjaka pa preko Avale, vrcina i ostalih offroad lokacija - do Kopaonika, Fruske Gore, Goc-a, Vrsca................
godisnje se nakupi vise hiljada km. ( 5-6000 i vise )
razlika zima - leto ne postoji, postoji samo shit vreme kada kisa lije i kada se sve pretvara u veeeeeliki glib... to nikako ne gotivim. Sve ostalo - da, sto manje asvalta a sto vise terena.
MTB do groba a i posle...
Postavljeno 07 December 2006 - 11:54 AM
mada sam cula da kilometraza ne znaci mnogo,vaznije je kako su odradjeni treninzi
Postavljeno 10 December 2006 - 04:08 PM
Samo da se zna
Inače, prosečno vozim 20-50 km (sa tendencijom porasta), ove godine ukupno oko 2K km.
Vozim uglavnom po postojećim stazama obzirom da sam pomalo rezervisan po pitanju vožnje na otvorenom putu sa intenzivnim saobraćajem, ali gde god vidim offroad teren ja ga obavezno iskoristim.
Osećaj i zvuk krckanja peska i šljunka po makadamskom putu, trrruckanje i drmusanje po zemljanom i konačno šuštanje suvog lišća po šumskom putu su ipak jedinstveni i nezamenjivi ...
.
Postavljeno 10 December 2006 - 09:15 PM
@Ciklo_mod: Koja je to kruzna staza?
Postavljeno 10 December 2006 - 09:49 PM
Regularne ture 'u formi' su 50-70 km.
Trenutno su 4-5 km i to kad se setim bicikla kao laternativnog prevoza ;(
Ove godine ~ 3600km, od čega 600 od kraja jula naovamo , 200 u dva dana a sve ostalo od početka godine do kraja jula. Nažalost, ova godina se od svoje polovine pokazuje kao katastrofalna na mnogo polja, pa i na biciklističkom
Postavljeno 10 December 2006 - 10:08 PM
@Ciklo_mod: Koja je to kruzna staza?
Mislio sam na zaobilaznicu Ostruznica (Umka) - Autoput Bg/Zg, pa vrtim krugove, posto je dobar asfalt... ali oprezno, zna biti veoma dosadno
Dopuna za ovu sezonu:
Dobro je sve krenulo, pazario se novi bajk (drumski). Slabo sam vozio gore navedene krugove, ali se islo na duze relacije: Lazarevac, Slankamen, Idvor, Kosmaj... a ostalim danima sa MaxiVukom (kad se vrne sposla) relacija Nbgd, Aerodrom, Zaobilaznica, Novi Obrenovacki, i nazad...
Zadnja 2 meseca nishta. Opet zeza koleno
Postavljeno 11 December 2006 - 08:00 AM
Kilometraza varira od 20km(Tehnika I Sprintevi)do 70km(kondicija).
Posto u Milanovcu nema biciklistickih staza bajs vozim po opstinskim putevima gde sobracaja skoro i da nema.Ovde suma i makadama ima u izobilju tako da tu nema problema.Sve ovo ispraceono je okom mog trenera TESA(kakv bajs covek ima ) kome bih ovom prilikom zahvalio.
Postavljeno 15 December 2006 - 10:57 AM
POZZ za sve MTB:)
Postavljeno 15 December 2006 - 11:49 AM
Hari, hocemo da ga mrzimo sto moze svaki dan gore, ili cemo da budemo fini sa njim, pa da nas jednom pozove u goste?
Postavljeno 15 December 2006 - 02:54 PM
Ah, sta bih dao da ponovo osetim onu slobodu... I osecaj kad sam video parking ispod mauzoleja.
Usput, zna li Orange da li su asfaltirali ono parce od par kilometara makadama izmedju NJegusa i mauzoleja? Bilo je stvarno perverzno preci ga na gumama od 20mm
Postavljeno 31 August 2007 - 07:12 AM
Vozim uglavnom ture od 30-70km. Najvise volim brdo (climbing) - Fruska Gora kao jedina opcija kod nas u blizini - i njene uspone: venac, rakovacki, beocinski, a posle toga downhill kroz sumu ili asfaltom.
Za ulazak u formu koristim Popovicu
Mada mi je plan i da istrazim zapadni deo Fruske Gore (Andrevlje, Testera), ali moram da nadjem drustvo. Em sto je interesantnije, em sto je sigurnije u grupi (nedaj boze, padnes, neko moze da ti pomogne)
Postavljeno 31 August 2007 - 07:35 AM
Ono jeste, priznajem da si nizbrdo bio brzi...
Ah, sta bih dao da ponovo osetim onu slobodu... I osecaj kad sam video parking ispod mauzoleja.
Usput, zna li Orange da li su asfaltirali ono parce od par kilometara makadama izmedju NJegusa i mauzoleja? Bilo je stvarno perverzno preci ga na gumama od 20mm
Pre 15-tak dana sam vozio Bečići-Cetinje-Lovćen-Mauzolej-Kotor-Bečići. I ima svugde asfalta!
Stvarno mi je prijala vožnja na toj trasi jer je saobraćaj minimalan za razliku od puta po magistrali.
1 članova čita ovu temu
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika