Pre dve godine u isto doba godine kao danas sedim kuci i vec je poceo da pada mrak. Vreme je bilo nesto promenljivo oce kisa nece kisa. I ja reko sebi da odvozam do vuka tamo i da kupim neki disk za komp da igram dok je lose vreme. Posto to radi do 8 a ja sam krenuo negde oko pola osam morao sam da zurim. Isao sam kreten kroz knez, a kisa je vec pocela sitno da pada. I sad onaj plocnik je mnogo klizav kad se pokvasi a imao sam nesrecu da se bas u tom delicu sekunde potrefi sve negativno. Naime, garim ja bajs ,picim po levoj strani kneza ono nema nesto ljudi i dva lika od mozda 25 godina na jedno 30 metara gledaju u izlog. Ja sam isao oko 35. Oni se odjednom okrenuse i tacno na moju putanju staju. Tada sam bio na nekih 20 metara od njih.U tom trenutku se i desila kljucna stvar.Kada sam krenuo da kocim zadnji tocak je bas u tom momentu prelazio preko creva u kojoj je zica od struje za sanduk sladoleda. Proklizao je i bajs mi se nakrivio,izgubio sam kontrolu i pri brzini od oko 30 sam pao.E sad to se sve desavalo u bukvalno jednoj sekundi. Kada sam pao nastavio sam da se fuljam do njih, a bajs ih je bukvalno pokosio i oni su pali na mene.Jos mokro od kise koja je vec prilicno pokvasila ulicu nije bilo uopste prijatno. Ja u soku oni likovi ustaju i gledaju me ja lezim dole. I ono najgore ceo knez napravio krug oko nas i gleda.