Jump to content

Photo
- - - - -

Najlon pijaca bicikli

Najlon pijaca bicikli novi

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 meridamattsv20

meridamattsv20
  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 04 April 2017 - 11:56 AM

Da li imate iskustva sa kupovinom bicikla na najlon pijaci u Novom Sadu? Kakve su cene i ponuda? I da li je bezbedno kupiti tamo, cuo sam da ima i kradenih?
  • 0

#2 pjesak1972

pjesak1972
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1130 posts

Posted 04 April 2017 - 01:42 PM

2014 sam kupio bicikl bulls wilde one.Tada sam ga platio 170e.Nisam tada znao za cikloberzu.Mislim da sam ga platio par desetina evra skuplje nego sto sam mogao naci na oglasima.Uzeo sam od prodavca podatke iz licne karte.Prodavac je imao 20-ak bicikla na prodaju i rekao mi je da je tu svake nedelje.
  • 0

#3 shonepa

shonepa
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 321 posts

Posted 04 April 2017 - 06:53 PM

Ja sam uvek bio za kupovinu na buvljacima...I svoj sam kupio tamo i prošao sam super sa cenom... U zadnje vreme sam opet počeo da pratim cene u oglasima,  kao i na buvljaku u Pančevu(blizu živim) i bio sam u NSu najlonu pre tri dana, sasvim slučajno, jer hoću da kupim još jedan... Uporedjujuci cene, rekao bih da su u oglasima biciklovi jeftiniji, pogotovo na KP... Prodavci na CB znaju šta prodaju i cene su realnije ...Dok na KP ima i onih koji ne znaju tačno šta prodaju, pa se može naći i povoljnije ali i skuplje od realne cene....Slična, drastičnija, situacija je i na buvljaku(pijacama)... Da ne pominjemo da je ovo preko oglasa manja verovatnoca da je bajs ukraden, jer se ipak "javnije" prodaje...

• 0

#4 meridamattsv20

meridamattsv20
  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 04 April 2017 - 08:04 PM

Trebao sam u nedelju da odem na najlon ali mi nesto iskrslo.Secam se pre 5 godina bili su sami krsevi (zardjali,osteceni,poluispravni) kao sa otpada a cene su bile preterane.
  • 0

#5 meridamattsv20

meridamattsv20
  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 07 April 2017 - 02:33 PM

Da li i subotom budu bicikli na najlonu?
  • 0

#6 Gille

Gille
  • Members
  • 7 posts
  • LocationBačka Palanka

Posted 07 April 2017 - 03:04 PM

Subota i jeste dan kada je ponuda biciklova mnogo veća na najlonu

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • 0

#7 starcha

starcha
  • Members
  • PipPipPip
  • 79 posts
  • LocationNovi Sad

Posted 07 April 2017 - 10:32 PM

Petak i subota su najlon, nedelja je pijaca!

• 1

#8 meridamattsv20

meridamattsv20
  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 29 April 2017 - 08:23 PM

Evo ovako ljudi, sto se tice bicikla, nema razlike. Cene bicikla su iste. Otprilike u solidnom stanju bajs sa acera menjacima, v kocnicama 200€. Tako da bolje dodati jos 20€ i kupiti isti takav nov sa garancijom
  • 0

#9 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Posted 29 April 2017 - 08:25 PM

Evo ovako ljudi, sto se tice bicikla, nema razlike. Cene bicikla su iste. Otprilike u solidnom stanju bajs sa acera menjacima, v kocnicama 200€. Tako da bolje dodati jos 20€ i kupiti isti takav nov sa garancijom

Gde ima da se kupi nov bajs sa acera opremom za 220 evra?

• 1

#10 meridamattsv20

meridamattsv20
  • Members
  • Pip
  • 10 posts

Posted 30 April 2017 - 06:15 AM

Imas novu gilu za 28000... sa alvio menjacem
  • 0

#11 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Posted 30 April 2017 - 06:21 AM

Imas novu gilu za 28000... sa alvio menjacem

Ne sporim ništa (više puta sam već govorio da Capriolo, od novih, daje najviše za dati novac kod nas), samo "glasno razmišljam" - taj bicikl ima zadnji menjač (koji se vidi) Alivio, ručice menjača su Acera, ostalo je još (barem) dve klase ispod (nable, prednji menjač, pogon, patrona pogona...).

Inače se slažem da je najlon dosta skup postao, samo nisam primetio da su ni tamo polovni baš po ceni novih sa istom takvom opremom, zato sam pitao. Ostaje naravno pitanje u kakvom su stanju, da li se isplate - po mom iskustvu retko, barem po cenama sa najlona, ali koliko sam do sad ispratio, i dalje su jeftiniji od novih sa uporedivom klasom opreme.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users