Konačno bez bicikla.. jbga, ne može se sa njim preko Rtnja. Nije vožnja ali nije ništa ni lakše od vožnje.
https://www.sports-t...8cd332fdeb18aa7
A po završetku patike promenile boju.. a i noge
Postavljeno 11 September 2020 - 07:09 AM
Postavljeno 11 September 2020 - 11:07 AM
Sa koje si strane išao?
Postavljeno 11 September 2020 - 12:03 PM
Što? Laka ili teška?Standardno sa severne. Južnu ne računam kao stranu za penjanje.
Postavljeno 11 September 2020 - 12:08 PM
Što? Laka ili teška?
Postavljeno 11 September 2020 - 12:16 PM
Ja sam išao samo sa severne, penjao sam se noću, i baš sam zadovoljan. Popeli smo se za neka 3.5 sata, da nismo vukli vreće i ostatak opreme bilo bi i brže.
Izlazak sunca i senka koju Rtanj baca na okolne vrhove su nezaboravan doživljaj.20200906_060619.jpg
20200906_055753.jpg
Postavljeno 11 September 2020 - 12:58 PM
@MI1966 Zavrsavam dnevnu turu biciklom, stavim masku zbog stajanja po semaforima i sretnem poznanicu. Pozdravimo se malo popricamo i kada sam rekao tesko ide ovo skidanje sala oko stomaka ona mi kaze bas su joj preporucili video od Stena Ekberga (ucestvovao na Olimpijskim igrama 1992) pa da pogledam kad nadjem vremena. Ukratko Sten kaze da stres izaziva pojacano lucenje hormona kortizola sto ukratko receno sprecava mrsavljenje pogotovo oko stomaka. Pod stresom on podrazumeva i fizicko vezbanje (moze i voznja bicikla) prilikom kojeg ubrzano disemo... Kad vozimo laganica penzionerski onda kao najbrze mrsavimo... I da smanjimo unos secera...
Postavljeno 11 September 2020 - 05:24 PM
Postavljeno 11 September 2020 - 10:18 PM
Hvala na pažnji.. pozdrav svima
Postavljeno 11 September 2020 - 11:21 PM
Ako niste znali pokazivanje dva prsta u obliku latinicnog slova V sa dlanom okrenutim prema sebi u Velikoj Britaniji i njenim bivsim kolonijama je uvredljiv znak i znaci "Up yours" ili sto bi mi preveli na srpski "nabijem vas na ....." a i izraz lica dok gledas u kameru kao da govori u prilog tome
Nasmej se makar malo na fotografijama da izgleda kao da uzivas dok vozis bicikl.
Postavljeno 12 September 2020 - 05:10 AM
Nemaju Britanci pojma, oni su uvek pametovali i izmišljali gluposti kao što je volan na desnoj strani.Ako niste znali pokazivanje dva prsta u obliku latinicnog slova V sa dlanom okrenutim prema sebi u Velikoj Britaniji i njenim bivsim kolonijama je uvredljiv znak i znaci "Up yours" ili sto bi mi preveli na srpski "nabijem vas na ....." a i izraz lica dok gledas u kameru kao da govori u prilog tome
Nasmej se makar malo na fotografijama da izgleda kao da uzivas dok vozis bicikl.
Postavljeno 12 September 2020 - 05:19 AM
Ma uziva on,ali ne njegovo dupe.
Cesto se pitam kako je bilo kaubojima koji su poznati po konzumiranju pasulja,mislim na gasove, sta su pretrpela sedla ispod njih,sada se opet pitam isto to za bicikliste.
Postavljeno 12 September 2020 - 10:06 AM
Vožnja, tj. mimoilaženje sa leve strane je ustvari starije od one sa desne strane.Nemaju Britanci pojma, oni su uvek pametovali i izmišljali gluposti kao što je volan na desnoj strani.
Za to nabijem se koristi jedinstveni znak srednji prs'
Postavljeno 12 September 2020 - 10:47 AM
Ma uziva on,ali ne njegovo dupe.
Cesto se pitam kako je bilo kaubojima koji su poznati po konzumiranju pasulja,mislim na gasove, sta su pretrpela sedla ispod njih,sada se opet pitam isto to za bicikliste.
"Jedina prava greška je ona iz koje ne naučimo ništa". H. Ford
Postavljeno 12 September 2020 - 11:56 AM
A ja se isto to pitam kako je onima sto voze lezeci bicikl, jer teoretski gledano, posto kad u tom lezecem polozaju puste goluba a neminovno pomeraju noge zbog okretanja pedala, uz pomoc vetra koji ne radi u njihovu korist i pomaze da hidrogen sulfid iz debelog creva, zahvaljujuci tom polozaju dospeva direkt kroz nozdrve u organe disajnog sistema, ni njima nije daleko bolje. Bas naprotiv...
Postavljeno 12 September 2020 - 01:42 PM
U poslednje vreme imam sličnih problema, ali do sada nisam koristio kreme. Da li se to maže pre ili posle vožnje? Koja krema? Kako se to opere posle sa uloška, može li na niskoj temperaturi u mašini?Napravih grešku prvog dana, nisam poneo kremu za bebe a uzeo loše gaće.
0 članova, 1 gosta, 0 anonimnih korisnika