Jump to content


Fotografije

Trka kroz Srbiju (TOUR DE SERBIE)


  • Molimo uloguj se da bi odgovorio
21 odgovora na ovu temu

#21 Gadjan

Gadjan
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4653 posts
  • LocationBeograd

Postavljeno 21 September 2022 - 12:02 AM

eto, komentator nije slagao za ovo što sam čuo ni za jedan km/h

 

Pa jel sam rekao da je slagao? xD Znam ja dobro da je to realno kad je ravna etapa a pogotovo ako je leđni vetar. Ali i bez vetra preko 40 je normala za ravničarske etape. Napisao sam bio za komentatore i youtube snimke, da ne treba sve tamo rečeno uzimati zdravo za gotovo, znam šta sam sve čuo tokom gledanja tih priloga :D. Sad je kasno, vreme za spavanje ali sutra mogu da navedem timestamps na snimcima sa zanimljivim izjavama xD pošto sam gledao sve to, ne na preskoke nego slušao pažljivo jer me interesuje, pa takođe zapamtim. Zapamtim i šta je tačno koji forumaš odvalio pre 10-15 godina a kamo li šta je odvalio komentator što sam juče gledao. :D

Inače ono što si rekao da si to čuo na zvaničnom sajtu, verovatno si mislio rts yt kanalu, ali nisi tamo čuo xD već na ovom nekom bici kanalu na dodeli medalja.

 

 

Nisu kao ti ali dobro jbg

Iscimao si ljude da traže podatke mada smo odmah znali da su amateri za tebe, nisi morao zbog toga.

 

Ko je pomenuo mene?

Dalje, koga sam iscimao? Tebe sam pitao jer si ti otvorio temu za diskusiju, kao verovatno veliki poznavalac, poštovalac i pratioc trka :) kažeš trebalo je da okačiš i neke snimke da nam dočaraš energiju. I rekao si da si fasciniran, da je neverovatno brzo, pa reko onda znaš iz glave.

Kada si rekao da ne znaš, ja sam te podatke (sajt koji je okačio Flocus) našao odmah jutros u tri klika (pošto pretraga "trka kroz srbiju" daje samo bss gde toga nema, i članke u medijima, guglao sam zatim "tour de sebia results" i odmah je prvi hit.

Dakle pitao sam te samo za tačan prosek, što i piše u mom postu, ništa više. Trebate da naučite da čitate, tumačite i ne inputirate. :D

To je kratko brzo i konkretno pitanje. Ja samo volim egzaktne podatke. Ili kad je neka diskusija u pitanju, volim baratanje činjenicama, njima verujem, ne onom "trust me bro" "čuo sam, ili pročitao na netu". Meni recimo kada neko kaže ili pročitam na stravi da je neko pokidao, otkinuo itd neki uspon, mene odmah zainteresuje da vidim prolazno vreme ili vate po kilogramu, jer oni ostali epiteti su vrlo relativni i subjektivni.

Znači pitanje je bilo o brzini, samo to. Između redova se ne krije to što sarkastično navodiš xD niti sam pominjao sebe niti poredio sa pro takmičarima, niti rekao da je trka spora. Ali recimo mislim da se preuveličava težina, napor, trud kako god, eto snimci su tu, tema je otvorena pa možemo prodiskutovati ovih dana. Ima puno video materijala online, što od ove što od prošlih godina.


  • 0

#22 Pustolov_pb

Pustolov_pb
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 396 posts

Postavljeno 21 September 2022 - 12:31 AM

Ja ne znam kako te ne mrzi toliko da sviraš qrcu.
  • 4




0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika