Garmin ANT fitnes - Pulsmetar traka HRM-SWIM

Oglas postavljen u sredu, 8. jula 2020
Potrebno je da se prijavite na sistem kako bi koristili opciju slanja poruka. (Nemate nalog?)
Pošalji zahtev za kupovinu i omogući ocenjivanje
Slanjem zahteva za kupovinu omogućujete ocenjivanje prodavca i kupca čime povećavate bezbednost kupoprodaje. Pročitaj više...

Garmin ANT fitnes - Pulsmetar traka HRM-SWIM

Uvoz iz Švajcaarske, roba na stanju!

PRIMAM REZERVACIJE!!!

Garmin ANT fitnes - Pulsmetar traka HRM-SWIM

HRM–Swim naše prve podvodne monitore otkucaja srca. Kompaktne izrade i ugodnog dizajna koji stvara minimalni otpor pri plivanju, posebno je namenjen triatloncima i plivačima koji žele da unaprede svoj trening. Monitori čuvaju do 20 sati informacija o otkucajima srca zabeleženih tokom treninga. Ti podaci se kasnije šalju na kompatibilne Garmin uređaje nakon treninga kada se monitori nađu van vode.
Sa jedinstvenim dizajnom HRM-Swim je idealan za dobijanje podataka o otkucajima srca dok trenirate u bazenu. Otporan i kompaktan, monitor je uvek na pravom mestu tokom plivanja i na taj način stvara minimalni otpor prilikom kretanja kroz vodu. On čuva podatke dok se nalazi ispod vode i posle plivanja ih šalje na povezan uređaj. Takođe, poslaće podatke o pulsu u stvarnom vremenu kada se monitor i kompatibilan sat nađu van vode u periodima odmora.
HRM-Swim ima bateriju koja može da traje do 18 meseci. Posle vežbe ili takmičenja korisnici mogu detaljno analizirati svoje podatke o broju otkucaja srca na Garmin Connect i Garmin Connect Mobile platformi. Korisnici mogu videti detaljne izveštaje svojih aktivnosti, uključujući tempo, broj zamaha, SWOLF, grafike broja otkucaja srca, mape…


Pogledajte i ostale moje oglase...


Povraćaj kupljene robe je moguć samo u slučaju da kupljeni proizvod ne odgovara opisu iz oglasa ili ukoliko ima fizičkih oštećenja koja umanjuju funkcionalnost istog.

Molim Vas pre kupovine bilo kog proizvoda dobro se informišite o istom kako bi ispunio Vaša očekivanja.

Za sve dodatne informacije,
Stojim Vam na raspolaganju!

Proizvođač:
Garmin
Karakteristike:
Pulsmetar
Stanje:
Novo/Nekorišćeno
DonkinDr
POSLEDNJE PREGLEDANI OGLASI
da bi koristili ovu opciju morate biti prijavljeni na sistem
SLIČNA OPREMA IZ PRODAVNICA