Specialized Gravel 1x11 Velicina XL 58 2023god

Oglas postavljen u utorak, 9. jula 2024
Potrebno je da se prijavite na sistem kako bi koristili opciju slanja poruka. (Nemate nalog?)
ARTIKAL JE PRODAT

Specialized Diverge Comp
Gravel 1x11
Velicina XL 58
2023god
Kao Nov
Kataloska cena 2500usd

Ram : Specialized Diverge E5 Premium Aluminum, Future Shock suspension, threaded BB, internal routing, 12x142mm thru-axle, flat-mount disc

Vila Future Shock 1.5 w/Smooth Boot, FACT Karbon, 12x100 mm thru-axle, flat-mount

Groupset
Zadnji menjac: SRAM Apex 1, long cage, 11-speed
Shifter SRAM Apex, hydraulic
Pogon Praxis Alba 40T
Kaseta Sunrace, 11-speed, alloy spider, 11-42t

Kocnice: SRAM Apex, hydraulic disc, 160mm G2 CenterLine rotor
Rear Brake: SRAM Apex, hydraulic disc, 160mm G2 CenterLine rotor
Lanac : KMC X11 Extra Lightweight, 11-speed
Bottom Bracket: Praxis 68mm BSA

Tockovi
Rims: AXIS Elite Disc
Tires: Specialized Pathfinder Sport, 700x38c


Volan Specialized Adventure Gear Hover, 103mm drop x 70mm reach x 12º flare
Lula Future Stem, Pro
Sediste Body Geometry Power Sport, steel rails
Sticna: Alloy, 2-bolt Clamp, 12mm offset, 27.2mm, anti-corrosion hardwareFuture Shock 1.5 i potpuno nove geometrije šljunka, do vodećeg klirensa guma u ​​kategoriji, novi Diverge predstavlja sve što smo naučili tokom više od 40 godina vožnje po putevima, šljunku i prljavštini. Diverge piše potpuno novo poglavlje u kategoriji šljunčanih bicikala, tako da možete sanjati potpuno nove vožnje. To je ultimativno vozilo za bekstvo.

Počevši od premijum legura E5 okvira i pune karbonske FACT viljuške, dali smo Diverge Comp E5 naš Future Shock 1.5 za brzu, sigurnu i udobnu vožnju po putu, po zemlji i preko debelog šljunka. SRAM-ova grupa Apek 1 inspirisana šljunkom glatko menja brzine 1k11 na bilo kom terenu, a aluminijumski točkovi Akis Elite sa gumama Pathfinder Sport od 38 mm dodaju još više mogućnosti i svestranosti.

Naš Premium E5 aluminijumski okvir pruža čvrstu, laganu i izdržljivu platformu. Kada se spoji sa našom viljuškom od punog ugljenika FACT, Diverge Comp E5 postaje lagan, živahan i svestran bicikl spreman da napadne bilo koju površinu.
Brzina, kontrola i samopouzdanje - Future Shock 1.5 je idealna tehnologija za šljunčane vozače. Sa 20 mm aksijalne usklađenosti, Future Shock 1.5 se progresivno podešava posebno za vožnju po šljunku. Ovo vas održava samopouzdanim i kontrolisanim, u stanju da smanjite snagu i da ne kočite na neravnim zemljanim putevima i u debelom rastresitom šljunku, dok vam ruke, ruke i vrat budu sveži.
Bacili smo šljunčanu geometriju 'status-kuo' kroz prozor. Novi Diverge ima najprogresivniju geometriju koju smo ikada kreirali za bicikl sa spuštenom šipkom, dajući vozačima sposoban i stabilan bicikl u prljavštini, koji se i dalje oseća osetljivim i okretnim na putu. Povećali smo domet rama, uveli slabiju cev i dužu pomerenu viljušku. Sve ovo stvara neverovatno samopouzdanje uz osećaj usađenog u prljavštinu, dok kraće stabljike održavaju ukupnu dužinu kokpita istom, a upravljanje živahnim. Održali smo BB bicikla niskim da bismo povećali stabilnost, ali dovoljno visokim da ga koristite sa točkovima od 650b ako je to vaš zastoj.
Dali smo Divergeu dosta nosača za stalak, uključujući nosače za viljuške i gornju cev, kako bismo bili sigurni da možete poneti ono što vam je potrebno, bez obzira koliko daleko planirate da idete ili koliko dugo planirate da ostanete vani.
Ništa ne otključava sposobnost bicikla kao razmak u gumama, tako da smo novom Divergeu dali ogromnih 47 mm zazora guma sa točkom od 700c i 2,1” sa točkom od 650b. Zahvaljujući pogonskom bočnom lancu koji koristi gredu od mašinske legure iza prstenova lanca, napravili smo zazor bez upotrebe lomljivog dizajna oslonca lanca ili povećanja dužine lanca.

Grupa delova:
Kombinovano
Veličina rama:
57-58cm
Dimenzija točka:
650C
Materijal:
Kombinovano
Kočnice:
Hidraulični diskovi
Brzine:
1x11
Stanje:
Korišćeno/Besprekorno stanje
Način isporuke:
Lično preuzimanje, Kurirske službe
bogibasket
  • PRODAVAC
  • (bogibasket)
  • Kraljevo , RS
  • Na cikloberzi od Aprila 2010.
  • Kontakt telefon: 0641229153 ukoliko se ne javim posaljite sms
  • [Saveti za bezbedniju kupovinu]
100,0%
POSLEDNJE PREGLEDANI OGLASI
da bi koristili ovu opciju morate biti prijavljeni na sistem
SLIČNA OPREMA IZ PRODAVNICA