Ebike Speed DeBlocker skida limit od 25kmh

Oglas postavljen u utorak, 23. juna 2020
Potrebno je da se prijavite na sistem kako bi koristili opciju slanja poruka. (Nemate nalog?)
Pošalji zahtev za kupovinu i omogući ocenjivanje
Slanjem zahteva za kupovinu omogućujete ocenjivanje prodavca i kupca čime povećavate bezbednost kupoprodaje. Pročitaj više...

https:www_youtube_com/watch?v=KlkgWlM0z-s (Staviti posle https: // i . umesto_)

Video pokazuje uredjaj u radu na Bosch e-bajku, do 19km/h pokazuje pravu brzinu, posle toga 1/2 brzine. Vidi se po crticama sa strane kako motor assistira i preko 25km/h.

Svi Pedelec e-bicikli prodati u EU imaju fabricki limitiranu brzinu na 25km/h (brzina do koje motor asistira), jer je tako odredjeno zakonom koji važi samo na državnim putevima. Van državnih puteva, na asfaltnim putevima izmedju odredjenih njiva, vinograda itd. dozvoljena je upotreba uredjaja za skidanje blokade, pa samim tim nije zabranjena ni prodaja ovakvih uredjaja. Sam Bosch prodaje bicikle bez limita brzine, koji spadaju u kategoriju S-Pedelec. U Americi ovaj limit je 20 milja/h, što je oko 32km/h.

Uredjaj karakteriše:

- Nov dizajn, verzija 2, smanjena potrošnja baterije, smanjene dimenzije, cena samo neznatno povećana, vrlo malo u odnosu na poboljšanja
- Montira se lako i brzo (par minuta), možete ga sami montirati uz instrukcije
- Dimenzije 65x36x18mm
- Uredjaj nikako ne može ostetiti Bosch motor ili elektroniku, na osnovu iskustva od 3.5 godine
- Pri korišcenju uredjaja glavna baterija 36V se troši, prema našem iskustvu, 15-25% brže što zavisi od toga koliko često vozite preko 25km/h
- Uredjaj je uvek spreman za rad, iz moda spavanja budi se prvim okretom tocka, baterija u modu spavanja traje nekoliko godina, u radu 4 meseca sa prosečnom vožnjom. Baterija je u kućištu i ukljucena je u isporuku.
- Uredjaj prikazuje pravu brzinu do 19km/h nakon čega prikazuje 1/2 brzine, što ne predstavlja problem jer se čovek brzo navikne da pomnoži sa 2. Takodje, jednostavno je instalirati brzinomer na prednji točak, postoje bežicne i žicne verzije koje su najčešce ispod 1000din. Video sam na nekim forumima gde se polemiše kako su uredjaji za deblokadu koji se ugradjuju u motor bolji; ovde mogu reci da su oba uredjaja funkcionalno identicna, rade na isti nacin, sa tim da uredjaj koji ide u motor ima pristupa konektoru displeja i njemu šalje pravu vrednost, a oba uredjaja šalju 1/2 vrednosti kompjuteru u motoru. Ja sam želeo uredjaj koji zaobilazi komplikaciju otvaranja motora i sve što to donosi, pa je dizajniran uredjaj koji se striktno montira spolja i ni na koji nacin ne ugrožava integritet sistema.
- Zvuči kontradiktorno ali ima mnogo situacija u saobracaju, kada će vas brzina preko 25km/h "izvući" iz odredjene situacije u saobraćaju. Naravno, tu brzinu ne treba zloupotrebljavati, što zbog sebe, što zbog drugih učesnika u saobraćaju.

Projektovano i proizvedeno u Srbiji. Kupujte domaće, narocito zato što je dva puta niže cene nego u EU, a radi potpuno isti posao.

Uredjaj radi sa sledecim sistemima sa srednjim pogonom

- BOSCH
- YAMAHA
- PANASONIC
- SHIMANO
- IMPULSE
- BROSE
- KALKHOF


Garancija je godinu dana.
*U garanciju ne ulaze slučajevi fizickog oštecenja i zaranjanja u vodu. Takodje ne možemo garantovati rad baterije, jer je to izvan mogucnosti naše kontrole.
U slučaju kvara zamenićemo uredjaj.

Proizvođač:
Bosch
Grupa delova:
Druga
Stanje:
Novo/Nekorišćeno
Način isporuke:
Lično preuzimanje, Kurirske službe
Jusjak
POSLEDNJE PREGLEDANI OGLASI
da bi koristili ovu opciju morate biti prijavljeni na sistem
SLIČNA OPREMA IZ PRODAVNICA