Jump to content

Fotografije

Himzo [Treking]

• Molimo uloguj se da bi odgovorio
13 odgovora na ovu temu

#1 himzo

himzo
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1310 posts

Postavljeno 16 February 2012 - 09:59 AM

Evo da predstavim moj novi-polovni bicikl, zamena za prethodni koji ukradose dusmani. Materijalna steta nije bila velika ali dusevni bol .. lele [-o< .
U pitanju je:
ram - Merida Speeder T2 (XL),
menjaci - Tiagra,
sifteri - neki 8peed,
prednji pogon - FSA Vero,
kocnice, sticna, stem, sic - Xmission,
tockovi - Alexrims DA16,
tu su jos i kaseta, lanac, pedale, ciklomaster, blatobrani, svetla, drzac za kameru, drzac za bidon i zvonce.
Ovo mi je svakodnevni prevoz do fakulteta i nazad, moram da putujem jer mi je gradski prevoz skup. A kazu stare babe i da je zdravo.

Attached Thumbnails

• merida_small.jpg

• 0
Pozdrav

#2 mixitron

mixitron
  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 16 February 2012 - 10:10 AM

Hmmm, ti nije sedlo malo nisko?
  • 0

#3 Darkman

Darkman
  • Members
  • 1333 posts
  • LocationBeograd, NBG

Postavljeno 16 February 2012 - 10:21 AM

Lepo izgleda, meni se dopada. Pravi gradski bajs, za svaki dan (iako su mi ti blatobrani onako, ne lepi ;), bolji su od svih drugih koje sam ikada probao), i može opušteno po mokrom da se vozi. Nego, kako si okačio svetlo napred, daj neku fotku izbliza?
  • 0
22km u 2012 :P Cilj: diploma :D Do kraja: diplomski...
256km u 2011.
1592km u 2010.
1987km u 2009.

#4 BlackBiker

BlackBiker
  • Members
  • PipPipPipPip
  • 269 posts

Postavljeno 16 February 2012 - 10:42 AM

Bas je lep bajk... n:anim_32
  • 0

#5 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Postavljeno 16 February 2012 - 12:21 PM

Nije mi sediste nisko, malo mi je veliki ram :lol: . Slika je posle prvog pregleda i ciscenja tako da nije prava visina, ali i inace je samo malko vise podignuto. To mi je sto mi je, mogu da jedino da metnem kraci stem i da se igram sa spejserima.

Lepo izgleda, meni se dopada. Pravi gradski bajs, za svaki dan (iako su mi ti blatobrani onako, ne lepi ;), bolji su od svih drugih koje sam ikada probao), i može opušteno po mokrom da se vozi. Nego, kako si okačio svetlo napred, daj neku fotku izbliza?

Blatobrane moram po ovom vremenu, inace se stvori braon strafta po sred ledja i pozadi po glavi. :lol: Ne volim ih ni ja al' sta da mu radim, takav je posao. Slika prednjeg svetla je dole, svetlo moze da se podesava po vertikali. Takvo je doslo sa biciklom.

Bas je lep bajk... n:anim_32

Hvala. :)

Attached Thumbnails

• svetlo.jpg

• 0
Pozdrav

#6 mixitron

mixitron
  • Members
  • 5805 posts
  • Bajk:Moj, moj

Postavljeno 16 February 2012 - 02:05 PM

Nije mi sediste nisko, malo mi je veliki ram :lol:

Druga pretpostavka :lol: P'dobro, javlja mi se da nisi baš imao izbora. ako ide, teraj i ne brini ;)
  • 0

#7 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Postavljeno 08 March 2015 - 12:56 AM

Ukradoše i ovaj dušmani.

GIF-Crying-in-the-rain-GIF.gif

• 0
Pozdrav

#8 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad
  • Bajk:Scott Speedster

Postavljeno 08 March 2015 - 01:01 AM

Ruke im se osušile!

4 bajsa ukradena do sad, verujem da znam tačno kako se osećaš. Samo nek je zdravlja, biće bicikala!

• 0

#9 jakota

jakota
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 589 posts
  • LocationNovi Sad - Kikinda

Postavljeno 08 March 2015 - 12:00 PM

Ukradoše i ovaj dušmani.

Bas dosta ljudi koje znam su ostali bez bicikla. Zao mi je, ali ne znam kako uspevaju da ukradu? Ja svoj cuvam na terasi, a dok ga vozim nigde ga ne ostavljam i dok sam u prodavnici neko je pored njega. Jer ne idem sam u voznju 

• 0

#10 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 08 March 2015 - 01:04 PM

Bas dosta ljudi koje znam su ostali bez bicikla. Zao mi je, ali ne znam kako uspevaju da ukradu? Ja svoj cuvam na terasi, a dok ga vozim nigde ga ne ostavljam i dok sam u prodavnici neko je pored njega. Jer ne idem sam u voznju 

Meni bajs služi kao prevozno sredstvo. Ostaje zaključan ispred posla, ispred pijace, prodavnice, stana prijatelja, kafane... Ako ne mogu da ga ostavim zaključanog, onda nema upotrebnu vrednost za mene. Kao kad bih kola morao voziti samo tamo gde ima garaža da se utera, da mi ih ne bi ukrali - to bi ih učinilo neupotrebljivim za sve sem vožnji za uživanje.

• 0

#11 himzo

himzo
  • Members
  • 1310 posts

Postavljeno 08 March 2015 - 05:28 PM

Pa da, moram nekad da ga ostavim negde na duže vreme.

Pre dve nedelje mi je zapravo još jedan pijačni bicikl ukraden ispred stana. Doduše, najverovatnije zbog toga što sam ga ostavio otključanog sa ključem u bravi n2:mysmilie704. Ovaj sad je nestao na stanici, zaključao sam ga samo nekom sajlom običnom i nisam ga vezao ni za šta #-o. Ili su presekli sajlu ili su ga samo izgurali. Pamet u glavu za sledeći put, za zadnji točak montirati ring lock, za ram i prednji točak neki lanac, ta kombinacija mi je do sada uvek uspešno štitila bicikla.

• 0
Pozdrav

#12 BikeGremlin

BikeGremlin
  • Members
  • 8952 posts
  • LocationNovi Sad

Postavljeno 09 March 2015 - 05:23 AM

Ulaz zgrade je nebezbedniji od ulice. Tu na miru mogu da rade, vide kad neko nailazi. Ljudi se osećaju sigurnije, pa se čuda kako su smeli ispred samih ulaznih vrata je stajao... ali barabama je to opuštenija varijanta.

• 0

#13 spaske

spaske
  • Members
  • 836 posts
  • LocationBor, Srbija.

Postavljeno 13 March 2015 - 07:31 PM

Strašno zaista, ja na vožnje idem uglavnom van grada pa nemam problema sa lopovima a u gradu ostavljam na kratko i to obavezno zaključanog.

• 0

#14 jakota

jakota
  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 589 posts
  • LocationNovi Sad - Kikinda

Postavljeno 13 March 2015 - 07:48 PM

Bajs mi sluzi za voznju, ali ne po gradu. Po gradu cisto nekad odem do posla ali je parkiran u prostoriju gde sam i ja. Do grada nekad odem ali samo kad je lepo vreme ali nigde ne ostavljam. Cisto da se vidim sa drustvom... ali je bajs parkiran odma pored mesta ukoliko sedim u kafic

• 0

0 članova čita ovu temu

0 članova, 0 gosta, 0 anonimnih korisnika